Consultanți în educație: Admiterea la universități străine continuă / Împrumuturile pentru studii în Marea Britanie rămân valabile

Foto: Pixabay.com

Cei mai mulți dintre studenții și elevii români care învață în străinătate s-au întors în țară, iar universitățile din străinătate continuă procesul de admitere în rândul studenților din România, arată, miercuri, firma de consultanță educațională IntegralEdu. Aceasta notează, pe de altă parte, că elevi români care studiază în mediul privat sau la școli din străinătate sunt afectați de anularea examenelor de tip A-level sau Bacalaureat Internațional. În contextul crizei Covid-19, compania oferă o serie de informații referitoare la situația elevilor și studenților români care învață sau vor să învețe în străinătate.

Aceasta arată, între altele:

Despre siguranța tinerilor care învață în străinătate:

Despre anularea examenelor International Bacalureate (IB) și A-level:

Despre admiterea în străinătate:

Despre împrumuturile pentru studii în Marea Britanie:

Context: EduPedu.ro a scris despre suspendarea depunerii de aplicații pentru împrumuturi de studii în Marea Britanie, iar un expert britanic stabilit în România, care îi ajută pe tinerii români să intre la universități britanice, a îndemnat elevii să aștepte până la un anunț oficial pe această temă, care ar trebui făcut la 1 aprilie: “Sfatul meu pentru elevi este să nu mai încerce să-și trimită aplicațiile, până când nu se face un anunț”

Scenarii NEOFICIALE luate în considerare pentru admitere, în cazul amânării examenelor de bacalaureat

IntegralEdu:

Foto: Pixabay.com

Exit mobile version