Cum s-a pregătit o școală din Alba Iulia să-i primească pe elevii de clasa a VIII-a: regulile aplicate la clase, într-un reportaj Alba 24

Gabriel Bucur, directorul Școlii Gimnaziale Avram Iancu din Alba Iulia / Foto: Alba 24

“Avem 3 intrări, 3 asistente medicale care vor măsura temperatura, elevii care sunt declarați apți pentru a participa la cursuri în perioada de pregătire o să fie preluați pe rând la distanță de 2 metri fiecare, în ordine alfabetică, câte 10 elevi”. Așa sunt așteptați la școală cei 88 de elevi de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială “Avram Iancu” din Alba Iulia, care marți încep perioada de 2 săptămâni de pregătiri pentru Evaluarea Națională 2020, se arată într-un reportaj publicat de Alba 24.

Gabriel Bucur, directorul Școlii Gimnaziale “Avram Iancu”, a declarat că din cei 93 de elevi care termină clasa a VIII-a și participă la Evaluarea Națională, 88 vor veni fizic la orele de la școală în perioada 2 -12 iunie 2020.

“Cele 3 clase sunt împărțite în 3 grupe, fiecare grupă într-o sală de clasă”, a precizat directorul școlii, pentru Alba 24. După ce li se va lua temperatura, “elevii vor intra la grupul sanitar unde își vor igieniza mâinile, se vor spăla cu săpun, avem dezinfectant într-un aparat special, se va face accesul însoțit de cadrul didactic pe culoarul special amenajat până la clasă”, a explicat Gabriel Bucur.

 

Citește și:

 

 

Exit mobile version