De luni, 19 octombrie, se suspendă toate seminariile și laboratoarele cu prezență fizică de la Facultatea de Jurnalism a Universității București, anunță instituția

Examenul de certificare la postliceale

Foto: Pexels.com

De luni, 19 octombrie, toate seminariile și laboratoarele cu prezență fizică ale Facultății de Jurnalism a Universității București se suspendă, potrivit unui anunț primit de Edupedu.ro. Cursurile trec, astfel, integral online.

“Având în vedere evoluția îngrijorătoare a situației pandemice, Consiliul FJSC a decis ca începând de luni, 19 octombrie 2020, activitatea difactică de predare se va desfășura exclusiv în online (Google Meet si Microsft Teams/Moodle.Unibuc).

Decanul FJSC, Antonio Momoc, dă toate asigurările că atunci când situația o va permite va repune în discuție reluarea orelor de laborator și seminar la clasă. Facem o prioritate din sănătatea studenților și profesorilor noștri și evităm orice risc. Conducerea FJSC, decanul, prodecanii și secretariatul vor fi în continuare în activitate normală la sediul facultății din Complex Leu, etaj 6″, anunță instituția de învățământ.

Cursurile erau și până acum în format online, dar seminariile și laboratoarele se desfășurau cu prezență fizică a studenților și profesorilor. De luni acestea trec și ele în online.

Foto: Pexels.com

Exit mobile version