De luni, 19 octombrie, se suspendă toate seminariile și laboratoarele cu prezență fizică de la Facultatea de Jurnalism a Universității București, anunță instituția

22.047 de vizualizări
Examenul de certificare la postliceale
Foto: Pexels.com
De luni, 19 octombrie, toate seminariile și laboratoarele cu prezență fizică ale Facultății de Jurnalism a Universității București se suspendă, potrivit unui anunț primit de Edupedu.ro. Cursurile trec, astfel, integral online.

“Având în vedere evoluția îngrijorătoare a situației pandemice, Consiliul FJSC a decis ca începând de luni, 19 octombrie 2020, activitatea difactică de predare se va desfășura exclusiv în online (Google Meet si Microsft Teams/Moodle.Unibuc).

Decanul FJSC, Antonio Momoc, dă toate asigurările că atunci când situația o va permite va repune în discuție reluarea orelor de laborator și seminar la clasă. Facem o prioritate din sănătatea studenților și profesorilor noștri și evităm orice risc. Conducerea FJSC, decanul, prodecanii și secretariatul vor fi în continuare în activitate normală la sediul facultății din Complex Leu, etaj 6″, anunță instituția de învățământ.

Cursurile erau și până acum în format online, dar seminariile și laboratoarele se desfășurau cu prezență fizică a studenților și profesorilor. De luni acestea trec și ele în online.

Foto: Pexels.com


2 comments
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Proiectul de lege a învățământului superior a fost adoptat în Camera Deputaților. Urmează să ajungă la dezbateri în Senat / Printre modificări: actualii rectori pot rămâne în funcție încă 10 ani de la intrarea legii în vigoare

Camera Deputaților a adoptat miercuri, 10 mai, proiectul de lege a învățământului superior. S-au înregistrat voturi 189 „pentru”, 74 „contra” și 10 abțineri. Cele mai importante modificări vizează posibilitatea ca rectorii…
Vezi articolul

Resetarea mandatelor de rector la viitoarele alegeri universitare / Rectorii primesc posibilitatea a încă două mandate de câte 5 ani, indiferent de numărul de ani de când conduc deja universitățile. Ligia Deca: Juriștii mi-au spus că legea nu retroactivează

Proiectul legii învățământului superior, asumat de ministra Educației, Ligia Deca, prevede câte două mandate pentru rectorii universităților. Durata acestora este de 5 ani fiecare, iar cei care au avut deja…
Vezi articolul

Situația în căminele studențești din România: o mașină de spălat pentru 58 de studenți, un loc de preparare a hranei pentru fiecare 75 de studenți, curățenie zilnică în doar 6% dintre căminele universităților participante la o analiză pe această temă – ANOSR

În doar 6,3% dintre căminele celor aproape 40 de universități românești participante la o analiză a Alianței organizațiilor studențești (ANOSR) se desfășoară zilnic servicii de curățenie. Tot în cămine, o…
Vezi articolul