Ecaterina Andronescu, despre o eventuală intrare în PRO România: Niciodată nu e bine să spui niciodată

Ecterina Andronescu, la congresul Partidului Social Democrat (PSD), în București, sâmbătă, 10 martie 2018. Inquam Photos / Alberto Grosescu

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat vineri, la RFI, despre o eventuală trecere a sa la PRO România, partidul condus de Victor Ponta, că „niciodată nu e bine să spui niciodată”. De altfel, la votul de miercuri, când opoziția a reușit să se impună și să respingă programul inițial al dezbaterii moțiunii de cenzură, Andronescu a fost unul dintre parlamentarii PSD care nu au votat și nu va fi prezentă nici la votarea moțiunii.

Întrebată dacă e tentată să plece din PSD și să intre în Pro România, Ecaterina Andronescu a răspuns, după o pauză de gândire: „Eu sunt o persoană cu foarte multă constanță în comportament, zic eu. În general, dacă vă uitați la istoria mea publică, am fost un om cu un comportament constant. Sigur, niciodată nu e bine să spui niciodată, dar cred că ține de constanța aceasta să încerc aici în partid să am un punct de vedere, pe care poate îl vor împărtăși și alții și să încercăm să readucem PSD-ul acolo unde el a fost cândva”.

 

Sursa foto: Inquam Photos – Alberto Grosescu

Citește și:

 

Exit mobile version