Ministrul propus pentru Cercetare, Ciprian Teleman, a primit aviz favorabil în Parlament

Ciprian Teleman, ministrul propus de USR Plus pentru Digitalizare-Cercetare / Sursa: Facebook

Ministrul propus pentru portofoliul Cercetării, Ciprian Teleman a primit aviz favorabil de la comisiile reunite pentru tehnologia informației și comunicațiilor și pentru știință și tehnologie din Parlament, 20 voturi pentru și 10 împotrivă, potrivit G4Media.ro.

Propus de USR-PLUS pentru a conduce Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării în viitorul guvern, Ciprian Teleman este o persoană polivalentă, din câte reiese din informațiile publice și din propriile prezentări. Legătura cu cercetarea ține de tinerețe, când a studiat geologia, iar acum se prezintă ca fost cercetător, deși nu are profil în cea mai la îndemână bază publică de date privind cercetătorii.

A cochetat cu politica la începutul anilor 2000, a lucrat pentru diverse companii, iar apoi a început să țină sesiuni de coaching de business și cursuri de managementul stresului sau inteligență emoțională. În prezent, principalele venituri ale familiei sale sunt din contabilitate, fiscalitate și audit – după cum reiese din declarația sa de avere depusă la Consiliul Județean Ilfov, unde în septembrie a fost ales consilier după ce a candidat vizând poziția de președinte CJ.

Sursă foto: Facebook

Exit mobile version