Ministrul propus pentru Cercetare, Ciprian Teleman, a primit aviz favorabil în Parlament

966 de vizualizări
Ciprian Teleman, ministrul propus de USR Plus pentru Digitalizare-Cercetare / Sursa: Facebook
Ministrul propus pentru portofoliul Cercetării, Ciprian Teleman a primit aviz favorabil de la comisiile reunite pentru tehnologia informației și comunicațiilor și pentru știință și tehnologie din Parlament, 20 voturi pentru și 10 împotrivă, potrivit G4Media.ro.

Propus de USR-PLUS pentru a conduce Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării în viitorul guvern, Ciprian Teleman este o persoană polivalentă, din câte reiese din informațiile publice și din propriile prezentări. Legătura cu cercetarea ține de tinerețe, când a studiat geologia, iar acum se prezintă ca fost cercetător, deși nu are profil în cea mai la îndemână bază publică de date privind cercetătorii.

A cochetat cu politica la începutul anilor 2000, a lucrat pentru diverse companii, iar apoi a început să țină sesiuni de coaching de business și cursuri de managementul stresului sau inteligență emoțională. În prezent, principalele venituri ale familiei sale sunt din contabilitate, fiscalitate și audit – după cum reiese din declarația sa de avere depusă la Consiliul Județean Ilfov, unde în septembrie a fost ales consilier după ce a candidat vizând poziția de președinte CJ.

Sursă foto: Facebook


3 comments
  1. Parca si vad primul komunikat catre tara, din 2021, al cameleonicului ONG AdAstra: “Mult stimate si iubite domnule ministru Teleman, pentru noi sunteti farul calauzitor, de la dvs. dorim sa luam lumina!”.

  2. Ce legatura cu cercetarea are acest domn? Ce experienta are cineva care nu a scris niciodata un articol stiintific si care nu a castigat niciun proiect de cercetare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Zile libere 2021. 30 noiembrie și 1 decembrie – pauză de școală în mijlocul săptămânii. Sfântul Andrei și Ziua Națională – între vacanța forțată abia încheiată și vacanța scurtată de sărbători

Următoarele zile libere legale din 2021, 30 noiembrie – Sfântul Andrei și 1 Decembrie – Ziua Națională, prevăzute în Codul Muncii și valabile pentru sistemul educațional, pică în timpul săptămânii…
Vezi articolul