Ministrul propus pentru Cercetare, Ciprian Teleman, a primit aviz favorabil în Parlament

965 de vizualizări
Ciprian Teleman, ministrul propus de USR Plus pentru Digitalizare-Cercetare / Sursa: Facebook
Ministrul propus pentru portofoliul Cercetării, Ciprian Teleman a primit aviz favorabil de la comisiile reunite pentru tehnologia informației și comunicațiilor și pentru știință și tehnologie din Parlament, 20 voturi pentru și 10 împotrivă, potrivit G4Media.ro.

Propus de USR-PLUS pentru a conduce Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării în viitorul guvern, Ciprian Teleman este o persoană polivalentă, din câte reiese din informațiile publice și din propriile prezentări. Legătura cu cercetarea ține de tinerețe, când a studiat geologia, iar acum se prezintă ca fost cercetător, deși nu are profil în cea mai la îndemână bază publică de date privind cercetătorii.

A cochetat cu politica la începutul anilor 2000, a lucrat pentru diverse companii, iar apoi a început să țină sesiuni de coaching de business și cursuri de managementul stresului sau inteligență emoțională. În prezent, principalele venituri ale familiei sale sunt din contabilitate, fiscalitate și audit – după cum reiese din declarația sa de avere depusă la Consiliul Județean Ilfov, unde în septembrie a fost ales consilier după ce a candidat vizând poziția de președinte CJ.

Sursă foto: Facebook

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii
  1. Parca si vad primul komunikat catre tara, din 2021, al cameleonicului ONG AdAstra: “Mult stimate si iubite domnule ministru Teleman, pentru noi sunteti farul calauzitor, de la dvs. dorim sa luam lumina!”.

  2. Ce legatura cu cercetarea are acest domn? Ce experienta are cineva care nu a scris niciodata un articol stiintific si care nu a castigat niciun proiect de cercetare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT Condiţiile puse de USR-PLUS pentru un guvern cu PNL – domeniul Educației: „Desfiinţarea inspectoratelor şcolare şi transformarea directorilor de şcoli în manageri performanţi, aleşi prin concurs”

Desfiinţarea inspectoratelor şcolare şi transformarea directorilor de şcoli în manageri  performanţi, aleşi prin concurs, o descentralizare a sistemului care presupune ca deciziile în şcolile publice să fie luate nu de…
Vezi articolul

Reproșuri de moralitate politică între rectori. Pricopie, după migrarea lui Cîmpeanu la PNL: Traseismul politic – o ‘cruzime’ folosită cu înțelepciune sau o practică descoperită prin bălțile Dâmboviței?

“La noi, traseismul politic nu este întâlnit în situații extreme – a devenit o practică, o rutină – și nu este în beneficiul public”, avertizează rectorul Școlii Naționale de Studii…
Vezi articolul