Listele finale ale copiilor înscriși la clasa pregătitoare 2023, etapa a II-a, vor fi afișate luni, 10 iulie

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com

Listele finale ale copiilor înscriși la clasa pregătitoare, etapa a II-a, pentru anul școlar 2023-2024 vor fi afișate în data de 10 iulie 2023, potrivit calendarului oficial. Edupedu.ro a scris că a fost modificat calendarul luna trecută, când afișarea rezultatelor de la prima etapă s-a decalat cu aproape o săptămână pe fondul grevei din Învățământ.

Este vorba de copiii care nu au fost cuprinși în prima etapă, desfășurată până pe 12 iunie, sau care nu au participat la etapa anterioară de înscriere la școală.

În perioada 19 iunie și 10 iulie 2023 are loc procesarea la nivelul școlilor a cererilor-tip de înscriere depuse de părinți, aplicând procedura specifică elaborată de inspectoratul școlar, pe baza criteriilor generale și a celor specifice de departajare, precum și completarea în aplicația informatică a datelor din cererile-tip de înscriere, conform calendarului.

A doua etapă de înscriere la clasa pregătitoare:

În perioada 13-16 iunie au avut loc:

În perioada 19 iunie – 10 iulie are loc:

În perioada 1 – 8 septembrie 2023, vor fi soluționate, de către inspectoratele școlare, cererile părinților/tutorilor legal instituiți/reprezentanților legali ai copiilor care nu au fost încă înscriși la vreo unitate de învățământ, conform Ministerului Educației.

Foto: © Syda Productions | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version