Ministrul de Interne s-a întâlnit cu Alexandru Cumpănașu, care este pus sub acuzare de DNA, și a anunțat că-i “îmbrățișează” o idee: TEL VERDE prin care elevii să sesizeze ce se întâmplă în școală

Foto: gov.ro

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că pregătește implementarea unui Telefon Verde prin care elevii să poată sesiza, anonim, nereguli petrecute în școli: fie că este vorba despre “traficanți de droguri, oameni violenți, bătaie în clasă, tot ce înseamnă agresiunea dascălilor față de copii sau a copiilor față de profesori”. Ideea i-a dat-o Alexandru Cumpănașu, a declarat ministrul, care a precizat că s-a “întâlnit” cu acesta, dimineață, la Ministerul de Interne.

“Mi-a dat o idee care am îmbrățișat-o și este foarte bună. (…) Am preluat ideea și o să o discut. De la întâlnirea cu domniile lor am venit direct la întâlnirea cu dumneavoastră. O să o preiau și săptămâna viitoare o să găsim o formulă prin care să o implementăm. Foarte bună”, a declarat Marcel Vela vineri, într-o conferință de presă.

Declarațiile integrale ale ministrului Internelor, Marcel Velea, cu privire la întâlnirea cu Alexandru Cumpănașu:

Citește și:

 

 

Exit mobile version