Poliția – chemată la Colegiul Național Gheorghe Șincai din București, spune unul dintre membrii comisiei de interviu pentru postul de director. Acesta reclamă o “tentativă de fraudare a examenului” și spune că va sesiza DNA

Foto: captură - Google Maps

Un membru al comisiei de evaluare în proba de interviu pentru postul de director de la Colegiul Național Gheorghe Șincai din București susține că a chemat poliția, reclamând o tentativă de fraudare a examenului. Miercuri, în ultima zi în care se poate da concursul, conform calendarului oficial, comisia s-a reunit din nou pentru intervievarea candidaților, după mai multe amânări. Membrul respectiv, Tudor Dobrescu, reprezentant al Consiliului Local Sector 3, a spus pentru Edupedu.ro că sunat la 112 pentru a reclama fraudarea examenului, după ce o candidată care a fost deja intervievată și notată s-a prezentat pentru reevaluare.

Tudor Dobrescu spusese, marți, pentru Edupedu.ro că a semnalat nereguli în cadrul acestui concurs, legate în principal de faptul că există presiuni pentru ca o candidată la funcția de director, care a fost deja intervievată și notată cu o notă insuficientă pentru a trece examenul, să se prezinte din nou la evaluare – situație semnalată inițial aici. Detalii despre declarațiile membrului comisiei citat – aici. Un alt punct de vedere, al unui reprezentant al părinților – aici

Miercuri, după ce comisia s-a reunit pentru o ultimă încercare de a ține interviurile reprogramate, Tudor Dobrescu a indicat, pentru Edupedu.ro, că respectiva candidată a revenit. El a arătat că a atras atenția că nu ar fi valabilă reevaluarea acesteia. “Am refuzat să particip la această activitate. Am sunat la 112 să reclam fraudarea examenului. Așteptăm poliția”, a afirmat Tudor Dobrescu.

Edupedu.ro a încercat să-l contacteze pe noul șef al comisiei de interviu, Adrian Cozma, încă acesta nu a răspuns apelului. Vom reveni.

Exit mobile version