Primarul Mihai Chirica le cere directorilor de școli din Iași să facă economii la consumul de agent termic și anunță controale. Sălile de sport nu vor mai folosite în afara activităților școlare

Foto: © 2mmedia2011 | Dreamstime.com

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a cerut, luni, directorilor de unități de învățământ din municipiu să facă economii, în vederea scăderii consumului de energie electrică și termică.

Edilul a declarat, în cadrul ședinței de Consiliul local, că vor începe controale în școlile din municipiu pentru a se verifica dacă au fost luate măsurile necesare pentru ca facturile la utilități să fie mai reduse, transmite Rador.

Primarul Mihai Chirica a mai adăugat că, în acest moment, nu sunt înregistrate probleme în alimentarea cu agent termic a unităților școlare, acestea beneficiind de căldură de la CET 1 Iași.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Foto: © 2mmedia2011 | Dreamstime.comDreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version