Rectorul SNSPA, îndemn la vot: „Avem puterea de a corecta viitorul”

Remus Pricopie / Foto: Facebook.com

Rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, a transmis vineri, pe site-ul instituției, un îndemn la vot pentru tineri, în care spune că este „un gest de responsabilitate publică să-ți exprimi opțiunile cu ocazia alegerilor”.

Deși, „nu există soluții miraculoase”, putem alege prin vot „cum vrem să arate ziua de mâine”. „Votăm pentru că avem puterea de a înțelege prezentul şi a corecta viitorul”, a mai scris Pricopie.

Mai jos, mesajul integral al Rectorului SNSPA:

„Mă alătur colegilor mei, precum și profesorilor din alte universități, cu îndemnul către tineri de a participa la vot, o obligație morală pentru societatea civilă, mass-media, mediul universitar, pentru noi toți. Este un gest de responsabilitate publică să-ți exprimi opțiunile cu ocazia alegerilor.

Nu există soluții miraculoase, dar sunt lucruri pe care noi le putem face: să alegem, prin vot, cum vrem să arate ziua de mâine.

Votăm pentru că avem puterea de a înțelege prezentul şi a corecta viitorul. Votăm pentru că suntem cetăţeni europeni și avem un cuvânt de spus în stabilirea traseului european al României.”

Citește și:
Decanul Facultății de Litere din București, apel la vot către studenți: Suntem în fața unei opțiuni dramatice: ori-ori. România va rămâne un stat ce recunoaște valorile UE sau nu există decât o singură altă direcţie: Rusia
VIDEO “Fă-o pentru mine! Vreau să am încredere în educația pe care o primesc. Ies la vot pentru că nu mai vreau să ies în stradă.” Elevi de liceu îndeamnă tinerii să meargă la vot pe 26 mai
Exit mobile version