Rezolvarea subiectelor de la Matematică, Bacalaureat 2023, profil real, specializarea Științe ale naturii, făcută de profesoara Florentina Pavăl – FOTO

Foto: © irin_fierce | Dreamstime.com

Profesoara Florentina Pavăl de la Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni a rezolvat pentru Edupedu.ro subiectele la Matematică pentru specializarea Științe ale naturii de la BAC 2023. Astăzi, 27 iunie, elevii de clasele a XII-a și a XIII-a au susținut proba obligatorie a profilului.

UPDATE: BAC 2023 Baremul de corectare de la Matematică – Științe ale naturii a fost publicat de Ministerul Educației

Vezi aici subiectele primite de candidații de la specializarea Științe ale naturii. Elevii au avut la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea subiectelor, iar proba a început la ora 9.

Subiectele pot fi considerate „ușoare, însă subiectele II. 2. c) și III. 1. c) ar putea să pună în dificultate o parte candidați”, este de părere profesoara.

Vezi aici subiectele primite de elevi la BAC 2023 Matematică, Științe ale naturii, obținute de Edupedu.ro.

FOTO DOCUMENT Rezolvarea subiectului la Matematică – Științe ale naturii BAC 2023:

Foto: © irin_fierce | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version