Subiecte și bareme la simulare Evaluare Națională 2022, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Olt

Foto: © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Olt organizează, săptămâna aceasta, o etapă județeană a simulărilor pentru elevii din clasa a VIII-a, care vor susține Evaluarea Națională, și pentru cei din clasele a XII-a și a XIII-a care vor da Bacalaureatul, scrie Gazeta Oltului.

Luni, 21 februarie, a avut loc simularea la proba de limba și literatura română a Evaluării Naționale, marți, cea la matematică, iar astăzi încep simulările la probele pentru elevii care vor susține BAC-ul în vară.

Calendarul simulărilor Examenelor Naționale 2022
Mai jos prezentăm subiectele și baremele de corectare de la simularea pentru Evaluarea Națională organizată de ISJ Olt. Limba și literatura română:
Matematică – subiecte și bareme de la simularea organizată de IȘJ Olt:

Foto: © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Citește și: Aproape jumătate dintre elevi au luat note sub 5 la probele de matematică de la simularea de Evaluare Națională 2022 și BAC 2022, organizate de Inspectoratul școlar Constanța
Exit mobile version