Subiecte și bareme la simulare Evaluare Națională 2022, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Olt

88.031 de vizualizări
Foto: © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com
Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Olt organizează, săptămâna aceasta, o etapă județeană a simulărilor pentru elevii din clasa a VIII-a, care vor susține Evaluarea Națională, și pentru cei din clasele a XII-a și a XIII-a care vor da Bacalaureatul, scrie Gazeta Oltului.
  • Potrivit datelor transmise de reprezentanții ISJ Olt, 3.406 elevi sunt în clasa a VIII-a, 2.503 elevi sunt în clasa a XII-a, iar 1.052 sunt în clasa a XIII-a. Participarea la simulări nu e obligatorie, având în vedere contextul epidemiologic, spune Inspectorul școlar general, profesorul Victor Iacobescu.

Luni, 21 februarie, a avut loc simularea la proba de limba și literatura română a Evaluării Naționale, marți, cea la matematică, iar astăzi încep simulările la probele pentru elevii care vor susține BAC-ul în vară.

Calendarul simulărilor Examenelor Naționale 2022
Mai jos prezentăm subiectele și baremele de corectare de la simularea pentru Evaluarea Națională organizată de ISJ Olt. Limba și literatura română:
Matematică – subiecte și bareme de la simularea organizată de IȘJ Olt:

Foto: © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Citește și: Aproape jumătate dintre elevi au luat note sub 5 la probele de matematică de la simularea de Evaluare Națională 2022 și BAC 2022, organizate de Inspectoratul școlar Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like