Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021, setul 6, au fost publicate

Sfaturi pentru predarea online

Foto: Pexels.com

Setul de teste de antrenament pentru Evaluarea Națională cu numărul 6 a fost publicat pe 12 aprilie 2021 de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație al Ministerului Educației. Testele pot fi descărcate în format .zip de mai jos.

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți. Modelele de subiecte atât pentru Evaluarea Națională sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.

Pentru Evaluarea Națională, săptămâna aceasta, programul de publicare este cel normal: testele vor fi publicate luni 12.04.2021 iar baremele de evaluare vineri 16.04.2021, anunță instituția.

Pentru testele din săptămâna viitoare, însă, 19-23.04.2021 programul este următorul:

Baremele de evaluare pentru toate disciplinele vor fi publicate vineri 23.04.2021, potrivit CNPEE.

Testele din setul 6 de antrenament pot fi descărcate de mai jos:

Programele pentru examenele naționale au fost deja publicate: Noile programe pentru Bacalaureat 2021 și Evaluarea Națională 2021 au fost publicate în Monitorul Oficial

Evaluarea Națională 2021 este un examen care se susține pentru prima dată după o nouă programă, de către elevii care au învățat după un nou curriculum bazat pe competențe, nu pe conținuturi.

Probele scrise de la Evaluarea Națională pentru clasa a VIII-a au loc în acest an pe 22 și 24 iunie, potrivit calendarului oficial.

Calendar Evaluarea Națională 2021

Foto: pexels.com

Exit mobile version