Un elev care s-a întors din străinătate la școală în Romania, lovit cu pumnul în cap de un profesor

Școala Gimnazială "Atanasie Panu" din Huși / Foto: Facebook.com

Un elev de 14 ani, care s-a întors din străinătate la școală în Romania, a fost lovit cu pumnul în cap de un profesor, în incinta unității de învățământ din municipiul Huși, în timpul pauzei dintre cursuri, potrivit Agerpres.

Copilul agresat a învăţat până acum în străinătate, iar de la începutul acestui an şcolar a revenit în ţară și a fost înmatriculat în clasa a VII-a la Şcoala „Anastasie Panu” din municipiul Huşi.

„Poliţia Municipiului Huşi fost sesizată cu privire la faptul că un elev ar fi fost lovit de un cadru didactic. Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a reieşit faptul că, în data de 6 octombrie, elevul în vârstă de 14 ani ar fi fost lovit cu pumnul în zona capului de un cadru didactic, în vârstă de 48 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

Acesta a mai spus că evenimentul s-ar fi petrecut în timpul pauzei dintre cursuri, și că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, mai transmite Agerpres.

Exit mobile version