Un elev care s-a întors din străinătate la școală în Romania, lovit cu pumnul în cap de un profesor

5.642 de vizualizări
Școala Gimnazială “Atanasie Panu” din Huși / Foto: Facebook.com
Un elev de 14 ani, care s-a întors din străinătate la școală în Romania, a fost lovit cu pumnul în cap de un profesor, în incinta unității de învățământ din municipiul Huși, în timpul pauzei dintre cursuri, potrivit Agerpres.

Copilul agresat a învăţat până acum în străinătate, iar de la începutul acestui an şcolar a revenit în ţară și a fost înmatriculat în clasa a VII-a la Şcoala „Anastasie Panu” din municipiul Huşi.

„Poliţia Municipiului Huşi fost sesizată cu privire la faptul că un elev ar fi fost lovit de un cadru didactic. Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a reieşit faptul că, în data de 6 octombrie, elevul în vârstă de 14 ani ar fi fost lovit cu pumnul în zona capului de un cadru didactic, în vârstă de 48 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

Acesta a mai spus că evenimentul s-ar fi petrecut în timpul pauzei dintre cursuri, și că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, mai transmite Agerpres.


3 comentarii
  1. În mod sigur se va găsi pe aici un imbecil care să spună că sigur a făcut elevul ceva de a luat “doar” un pumn în cap.

  2. Titlu irelevant. Daca era un profesor batut nu scria nimeni. Ca sa vezi cum pe saracul asta venit din strainatate l-a oprimat si batut. Ce sa spun…jurnalistu’ lu’ peste.

  3. Dacă se dovedește că așa este chiar merită o sancțiune drastică. Sunt cadru didactic dar sunt și părinte, așa ceva mi se pare inadmisibil. Dacă nu îți poți controla furia în fața copiilor atunci nu ai ce căuta acolo. Menționez că lucrez într-o zonă defavorizată, știu despre ce vorbesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Orban: Cer autorităților locale și unităților școlare să achiziționeze tablete, acestea se dau familiilor în comodat / Dacă într-o localitate nivelul de răspândire a virusului scade, tabletele respective pot fi distribuite către altă localitate în care crește numărul de infectări

Cer autorităților locale și unităților școlare să achiziționeze tablete, a declarat premierul Ludovic Orban la o conferință de presă miercuri seara, potrivit gov.ro. Acesta a explicat că tabletele nu se…
Vezi articolul

Comisia Europeană anunță că Universitatea Politehnica din București a primit un împrumut de 25 de milioane euro de la Banca Europeană de Investiții, pentru o clădire nouă în campusul universitar

Comisia Europeană anunță că “Banca Europeană de Investiții (BEI) a convenit să acorde 25 de milioane EUR pentru a crește calitatea, eficiența și eficacitatea predării, învățării și cercetării în cadrul…
Vezi articolul