Un elev care s-a întors din străinătate la școală în Romania, lovit cu pumnul în cap de un profesor

5.695 de vizualizări
Școala Gimnazială “Atanasie Panu” din Huși / Foto: Facebook.com
Un elev de 14 ani, care s-a întors din străinătate la școală în Romania, a fost lovit cu pumnul în cap de un profesor, în incinta unității de învățământ din municipiul Huși, în timpul pauzei dintre cursuri, potrivit Agerpres.

Copilul agresat a învăţat până acum în străinătate, iar de la începutul acestui an şcolar a revenit în ţară și a fost înmatriculat în clasa a VII-a la Şcoala „Anastasie Panu” din municipiul Huşi.

„Poliţia Municipiului Huşi fost sesizată cu privire la faptul că un elev ar fi fost lovit de un cadru didactic. Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a reieşit faptul că, în data de 6 octombrie, elevul în vârstă de 14 ani ar fi fost lovit cu pumnul în zona capului de un cadru didactic, în vârstă de 48 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

Acesta a mai spus că evenimentul s-ar fi petrecut în timpul pauzei dintre cursuri, și că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, mai transmite Agerpres.


3 comentarii
  1. În mod sigur se va găsi pe aici un imbecil care să spună că sigur a făcut elevul ceva de a luat “doar” un pumn în cap.

  2. Titlu irelevant. Daca era un profesor batut nu scria nimeni. Ca sa vezi cum pe saracul asta venit din strainatate l-a oprimat si batut. Ce sa spun…jurnalistu’ lu’ peste.

  3. Dacă se dovedește că așa este chiar merită o sancțiune drastică. Sunt cadru didactic dar sunt și părinte, așa ceva mi se pare inadmisibil. Dacă nu îți poți controla furia în fața copiilor atunci nu ai ce căuta acolo. Menționez că lucrez într-o zonă defavorizată, știu despre ce vorbesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like
Daniel Funeriu, Vasile Dincu, Mihaela Nabar si Dacian Dolean la Conferinta Reforma digitala a educatiei, marti 8 iunie

Dezbaterea online Reforma digitală a Educației

Daniel Funeriu, Vasile Dîncu, Mihaela Nabăr și Dacian Dolean discută marți, 8 iunie, de la 16:50, despre reforma digitală în educație, îngrijorări sociologice, digitalizarea școlii de la sat și exemple de bune-practici din SUA

Ce rezultate ar fi întors școala românească, dacă reforma digitală începea în 2011? Care sunt paradoxurile digitalizării forțate a educației și îngrijorările din perspectiva sociologului? Cum arată un conținut educațional…
Vezi articolul

Anul școlar nu trebuie înghețat, examenele școlare nu trebuie amânate și numărul minim de note trebuie anulat – măsurile propuse de Consiliul Național al Elevilor pentru recuperarea cursurilor suspendate de coronavirus

Consiliul Național al Elevilor propune 5 măsuri de recuperare a cursurilor suspendate din cauza crizei provocate de Coronavirus, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Reprezentanții elevilor susțin că anul școlar…
Vezi articolul