Evaluarea Națională 2020: Noi teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a au fost publicate de Minister. Descarcă setul 5 de subiecte

Teste de antrenament Evaluarea Nationala 2020 / Foto: colaborare.rocnee.eu

Noi teste de antrenament pentru elevii de clasa a VIII-a care se pregătesc pentru Evaluarea Națională 2020 au fost publicate de Ministerul Educației. Setul 5 de teste de antrenament conține subiecte de Limba maternă, Limba română și Matematică, pe care elevii le au de rezolvat până vineri, când Centrul din subordinea Ministerului Educației va publica baremele.

“Recomandăm rezolvarea testelor în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse), iar după publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluări”, spun specialiștii CNPEE. Descarcă de mai jos testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2020.

Matematică – Testele de antrenament nr. 21-25, în format .PDF:
Matematica – Testul 21 de antrenament pentru Evaluarea Nationala 2020
Testul 21 partea 2 – Matematica Evaluarea Nationala 2020
Limba și literatura română – Testele de antrenament nr. 21-25, în format .PDF:
Testul de antrenament nr 21 la Limba romana pentru Evaluarea Nationala 2020
Test de antrenament 21 partea 2 Limba romana
Limba şi literatura maghiară maternă – Testele de antrenament nr. 21-25, în format .PDF:
Limba şi literatura germană maternă – Testul de antrenament nr. 9, în format .PDF:

De remarcat că la Germană maternă – Centrul din subordinea Ministerului Educației n-a publicat decât un singur test de antrenament astăzi, 11 mai:

 

 

Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2020 sunt concepute de specialiștii Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație (instituția ce reunește IȘE și CNEE), “în concordanță cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului educației, adică fără materia semestrului al II-lea”, se arată pe platforma oficială pe care în fiecare luni sunt publicate subiectele pentru pregătirea elevilor de clasa a VIII-a.

Citește și:

 

Exit mobile version