Moș Crăciun poate fi prezent la serbările copiilor, cu aprobarea conducerii școlii / Tradiția lui Moș Crăciun cu siguranță poate fi considerată o situație excepțională – secretarul de stat Sorin Ion

Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com

Moș Crăciun poate participa la serbările organizate în grădinițe și școli, cu aprobarea conducerii unității de învățământ, după cum a declarat pentru Edupedu.ro Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației: „Ordinul comun ME/MS prevede posibilitatea accesului în școli și grădinițe a persoanelor care nu au calitatea de elev sau angajat, în situații excepționale, cu aprobarea conducerii unității”.

Edupedu.ro: Având în vedere cadrul actual legal, prin care prezența persoanelor străine în unitățile de învățământ este interzisă, va fi permisă prezența lui Moș Crăciun la serbările organizate în grădinițe și școli? Dacă da, în ce condiții, ce fel de aprobare din partea școlii?

Sorin Ion: Ordinul comun ME/MS prevede posibilitatea accesului în școli și grădinițe a persoanelor care nu au calitatea de elev sau angajat, în situații excepționale, cu aprobarea conducerii unității. Ori, tradiția lui Moș Crăciun cu siguranță poate fi considerată o situație excepțională. Excepțional de plăcută, de altfel.

Foto: © Lightfieldstudiosprod | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Citește și:
Exit mobile version