OFICIAL Legea care permite organizarea concursului de Titularizare și angajările de cadre didactice în învățământ a fost publicată în Monitorul Oficial

începerea școlii, predare bilingvă

Foto: Pixabay.com

Legea care permite organizarea concursului de Titularizare și angajările de cadre didactice în învățământ, promulgată joi de președintele Iohannis, a fost publicată în Monitorul Oficial. Actul normativ deblochează astfel, pentru școli, situația impusă prin Legea 55/2020 prin care erau suspendate în perioada stării de alertă toate consursurile de angajare din instituțiile publice.

Legea promulgată pe 2 iulie 2020 de președintele Klaus Iohannis și publicată în Monitorul Oficial nr. 583 din 2 iulie prevede următoarele:

Deblocarea angajărilor vine la două săptămâni după ce pe 17 iunie ministerul Educației a suspendat toate etapele concursului de Titularizare din 18 iunie încoace.

Potrivit informațiilor Edupedu.ro, confirmate apoi de ministrul Educației, proba scrisă de la Titluarizare va fi miercuri, pe 29 iulie, la o săptămână de la proba scrisă pentru Definitivat, organizată pe 22 iulie.

Calendarul înscrierilor ar urma să fie publicat în curând în Monitorul Oficial.

Citește și:
Exit mobile version