Premiu internațional pentru profesorii clujeni Simona Ștefan și Daniel David, implicați în psihoterapia științifică

Universitatea Babeș-Bolyai / Foto: Facebook.com - UBB

Doi profesori ai Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, anume conf. Univ. dr. Simona Ștefan și prof. Univ. dr. Daniel David, care este și rector al instituției, au primit un premiu pentru cea mai bună lucrare teoretică din partea unei societăți internaționale de profil, potrivit unui comunicat de presă. Acest premiu internațional este reprezentat de distincția “Ernest R. and Josephine R. Hilgard Award for Best Theoretical Paper”

Mai precis, celor doi reprezentanți ai Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie al Universității le-a fost acordată distincția “Ernest R. and Josephine R. Hilgard Award for Best Theoretical Paper” acordată de Society for Clinical and Experimental Hypnosis pentru lucrarea “Mindfulness in Therapy: A Critical Analysis”, publicată în 2020 în International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis.

Ce spun cei doi dupa acest premiu internațional:

Detaliile privind publicația pot fi găsite aici. Alte distincții conferite în anul 2021 de Society for Clinical and Experimental Hypnosis pot fi găsite aici.

Citește și: Medic, despre vacanța de o lună a copiilor: ”Nu este vacanță de mers încolo și încoace, e de stat în casă cât mai mult și de respectat regulile”

Exit mobile version