Simulare Evaluare Națională 2023. Subiecte și bareme la limba și literatura română și matematică din județul Dâmbovița

Subiect Matematica Simulare Evaluare Nationala 2023 - ISJ Dambovita

Elevii din clasa a VIII-a din județul Dâmbovița au susținut luni, 30 ianuarie, proba scrisă la Limba și literatura română și marți, 31 ianuarie, proba de Matematică din cadrul simulării județene a Evaluării Naționale. Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a publicat subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii din județul Dâmbovița și baremele. Descarcă din articol subiectele și baremele.

Simularea pentru Evaluarea Națională 2023 are loc în perioada 20-22 martie, conform calendarului anunțat de Ministerul Educației.

Calendarul simulării Evaluării Naționale 2023 pentru absolvenții clasei a VIII-a

Subiect Limba și literatura română – Simulare Evaluare Națională 2023, Județul Dâmbovița:

Barem Limba și literatura română – Simulare Evaluare Națională 2023, Județul Dâmbovița:

Subiect Matematică – Simulare Evaluare Națională 2023, Județul Dâmbovița:

Barem Matematică – Simulare Evaluare Națională 2023, Județul Dâmbovița:

Potrivit procedurii operaționale privind organizarea şi desfășurarea simulării judeţene a Evaluării Naţionale pentru elevii din clasa a VIII-a şi de organizare şi desfăşurare a simulării judeţene a Examenului Naţional de Bacalaureat pentru elevii din clasele terminale, 2023, publicată de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița:

Pentru elevii cu cerinţe educaţionale speciale se asigură susţinerea probelor de examen adaptate în conformitate cu prevederile procedurii privind asigurarea condițiilor de egalizare a şanselor pentru elevii cu deficiențe de vedere/deficienţe de auz şi tulburări de neurodezvoltare care susțin examenele naţionale: evaluarea naţională pentru absolvenții clasei a VIII-a examenul național de bacalaureat, elaborată de Ministerul Educaţiei ale art. 27 din Metodologia pentru asigurarea suportului necesar elevilor cu tulburări de învățare, aprobată prin Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 3.124/2017”.

Citește și:
SURSE Ce s-a scos din programa de Matematică și Limba Română pentru simularea la Evaluarea Națională 2023
OFICIAL Evaluarea Națională 2023 începe în data de 19 iunie. Calendarul examenului pentru elevii de clasa a VIII-a
Exit mobile version