Simulare Evaluare Națională 2024. Subiecte și bareme la limba și literatura română din județul Alba, inclusiv pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară

Subiect Limba și literatura română – Simulare Evaluare Națională 2024, Județul Alba

Elevii din clasa a VIII-a din județul Alba au susținut astăzi, 22 ianuarie, proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul simulării județene a Evaluării Naționale 2024. Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Alba a transmis la solicitarea Edupedu.ro subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii din Județul Alba și baremele. Descarcă din articol subiectele și baremele, inclusiv pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară.

Subiect Limba și literatura română – Simulare Evaluare Națională 2024, Județul Alba:

Barem Limba și literatura română – Simulare Evaluare Națională 2024, Județul Alba:

Subiect Limba și literatura română, pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară –  Simulare Evaluare Națională 2023, Județul Alba:

Barem Limba și literatura română, pentru școlile și secțiile cu predare în limba maghiară – Simulare Evaluare Națională 2024, Județul Alba:

Calendarul simulării Evaluării Naționale 2024 pentru absolvenții clasei a VIII-a

Citește și:
Ce conținuturi au fost scoase din programa pentru simularea Evaluării Naționale 2024
Simulare națională Evaluare Națională 2024. Colțul lucrării nu se închide și nu se lipește, potrivit procedurii. Secretizarea se realizează în platforma de evaluare digitalizată – document
Exit mobile version