Subiectele primite la Limba română de elevii de la uman – BAC 2023. Candidații au avut de caracterizat un personaj dintr-un text narativ ce aparține lui Liviu Rebreanu sau Camil Petrescu

Foto: © Arrowsmith2 | Dreamstime.com

Elevii de clasa a XII-a au susținut luni, 26 iunie, proba scrisă la Limba română din cadrul examenului de Bacalaureat 2023. Varianta extrasă de Centrul Național de Politici și Evaluarea în Educație a fost cea cu numărul 6.

UPDATE: Baremele de corectare și subiectele pentru proba de Limba Română de la Bacalaureat 2023, publicate de Ministerul Educației

Timpul de redactare a subiectelor pentru fiecare probă scrisă este de 180 de minute și se calculează imediat după distribuirea, către candidați, a subiectelor, potrivit Ministerului Educației.

La subiectul III, candidații au avut de redactat un eseu în care să prezinte particularitățile de construcție a unui personaj dintr-un text narativ studiat, aparținând lui Liviu Rebreanu sau lui Camil Petrescu.

Redăm subiectele primite de elevii de la uman:

Calendar BAC 2023, sesiunea iunie-iulie:

Foto: © Arrowsmith2 | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version