ULTIMA ORĂ Concursul de directori se poate organiza cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară în toate unitățile de învățământ, prevede ordinul comun

Foto: © Seventyfourimages | Dreamstime.com

Concursul de directori și directori adjuncți de unități de învățământ se poate organiza cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară în toate unitățile de învățământ, prevede ordinul comun al miniștrilor Sănătății și Educației semnat în această seară de Sorin Cîmpeanu și Cseke Atilla, consultat în stadiu de document de lucru de Edupedu.ro. Regulile intră în vigoare de luni, 4 octombrie 2021.

Articolul 3, alineatul 6 prevede că „este permisă organizarea activităților aferente concursului pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct în toate unitățile de învățământ, cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară”, potrivit actului normativ consultat de Edupedu.ro.

Concursul de directori este în plină desfășurare și au existat în ultima perioadă nenumărate critici și apeluri dinspre profesori către Ministerul Educației, de a amâna organizarea, având în vedere creșterea ratei de infectare din localități.

La concurs s-au înscris 9.221 de profesori pe 8.652 de posturi de directori de școală. Etapa de verificare a dosarelor s-a încheiat pe 30 septembrie.

Proba scrisă este programată pe 15 octombrie 2021.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: © Seventyfourimages | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Exit mobile version