O asociație pentru educație oferă sprijin candidaților la concursul de directori de școli 2021, pentru proba de interviu: sesiuni de formare gratuite, online / Înscrieri până pe 20 octombrie

2.747 de vizualizări
Foto: © Photosvit | Dreamstime.com
Asociația pentru Valori în Educație organizează, între 20 octombrie și 8 decembrie anul acesta, o sesiune de antrenament gratuit pentru proba de interviu a concursului de directori de școli 2021, potrivit unui anunț al organizatorilor. Cursurile se desfășoară online.

“Vom avea alături de noi, în sesiunile de formare, experți în leadership și management școlar de la Academia de Leadership și Management Școlar AVE, dar și business-mentorii din zona de afaceri, în pregătirea pentru a treia etapă din concurs”, scriu coordonatorii.

Înscrierea la sesiune

Înscrierea se face gratuit aici, până pe 20 octombrie. Este necesară completarea datelor în formular. În pagina de înscriere, se menționează și următoarele:

  • Criterii de eligibilitate:
    Aceste sesiuni de formare se adresează celor care:
  • Proces de înscriere și selecție pentru profesori: Locurile sunt limitate și se adresează tuturor candidaților înscriși la concursul național. Participarea la sesiunile de formare este gratuită prin completarea formularului de mai jos până la data 20 octombrie 2021.  
  • Cum ne vom întâlni: Toți candidații admiși vor face parte dintr-o comunitate online activă pe durata formării. Vor fi conectați într-o platformă unde atât facilitatorii, cât și mentorii vor oferi suport constant. 
Foto: Anunț – Asociația pentru Valori în Educație
În ce constă antrenamentul:

3 module online de formare:

  • Modulul 1: Mindset de lider de școală și leadership educațional cu impact
  • Modulul 2: Indicatori de succes ai unui planul strategic și soluții
  • Modulul 3: Cum te pregătești pentru interviu

2 întâlniri cu un business-mentor – Candidații vor avea sprijin individualizat pentru conceperea Planului Strategic oferit de lideri din mediul de afaceri care fac parte din comunitatea din jurul Academiei de Leadership și Management Școlar.

1 set de materiale cu instrumente de lucru – Materialele ghidează procesul de pregătire și oferă livrabilele de care ai nevoie pentru proba de interviu.

Foto: © Photosvit | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Vezi și:
1 octombrie 2021: ULTIMA ORĂ Concursul de directori se poate organiza cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară în toate unitățile de învățământ, prevede ordinul comun
27 septembrie 2021: OFICIAL 9.221 de profesori candidează pe 8.652 de posturi de directori de școală. Începe etapa de verificare a dosarelor
24 septembrie 2021: OFICIAL Peste 1.600 de directori de școli au fost schimbați cu persoane numite „în interesul învățământului”, prin decizii ale inspectoratelor școlare. Doar pentru 300 dintre ei motivul schimbării a fost „deficiențe de management”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Decontarea reală a serviciilor psihologice pentru persoanele cu autism și monitorizarea integrării școlare, cerute de Federația pentru Persoanele cu Tulburări din Spectrul Autist

Monitorizarea incluziunii copiilor cu autism în învățământul de masă, precum și decontarea reală a serviciilor psihologice “care, în contextul specialităților medicale psihiatrie și neurologie, constituie tratamente esențiale și obligatorii”, se…
Vezi articolul

Tudor Chirilă: Situaţia precară a învăţământului românesc se reflectă şi în faptul că doi foşti profesori refuză o dezbatere electorală. La capitolul retorică avem doi repetenţi:)

Artistul Tudor Chirilă îi critică pe Klaus Iohannis și pe Viorica Dăncilă din cauză că evită dezbaterile electorale în campania pentru alegerile prezidențiale. Într-un mesaj pe Facebook, citat de G4Media.ro,…
Vezi articolul