ULTIMA ORĂ Concursul de directori se poate organiza cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară în toate unitățile de învățământ, prevede ordinul comun

12.496 de vizualizări
Foto: © Seventyfourimages | Dreamstime.com
Concursul de directori și directori adjuncți de unități de învățământ se poate organiza cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară în toate unitățile de învățământ, prevede ordinul comun al miniștrilor Sănătății și Educației semnat în această seară de Sorin Cîmpeanu și Cseke Atilla, consultat în stadiu de document de lucru de Edupedu.ro. Regulile intră în vigoare de luni, 4 octombrie 2021.

Articolul 3, alineatul 6 prevede că „este permisă organizarea activităților aferente concursului pentru ocuparea funcțiilor de director/director adjunct în toate unitățile de învățământ, cu respectarea strictă a normelor de protecție sanitară”, potrivit actului normativ consultat de Edupedu.ro.

Concursul de directori este în plină desfășurare și au existat în ultima perioadă nenumărate critici și apeluri dinspre profesori către Ministerul Educației, de a amâna organizarea, având în vedere creșterea ratei de infectare din localități.

La concurs s-au înscris 9.221 de profesori pe 8.652 de posturi de directori de școală. Etapa de verificare a dosarelor s-a încheiat pe 30 septembrie.

Proba scrisă este programată pe 15 octombrie 2021.

Articolul este în curs de actualizare

Foto: © Seventyfourimages | Dreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


5 comments
  1. Nu știu de ce se mai lungește atat, oricum e o formalitate, sforile s au tras, ce i mai buni manageri se stiu, vai de tara asta😪

  2. Concurs fara modele de subiecte si fara a preciza clar in metodologie daca se da si legislație! Aceasta fiind totusi prezenta in bibliografie! Rusine dl.ministru!

    1. Așa e, să se amâne la nesfârșit! Eu am dat și titularizare și definitivat, nu s-a amânat niciunul dintre examene, directorii de ce nu pot??!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Corectarea automată, digitalizată, la proba scrisă a concursului de directori și „șanse egale pentru candidații care vin din afara școlilor”, lucruri pe care ministrul Educației spune că „ar trebui să le îmbunătățim”

Ministrul Sorin Cîmpeanu a declarat că „pe viitor” ar trebui introdusă corectarea automată a lucrărilor și digitalizarea acestei corectări pentur proba scrisă a concursului de directori. Acesta a făcut un…
Vezi articolul