Universitatea Politehnică din București va avea cursuri exclusiv online în prima lună din semestrul II

Universitatea Politehnica București / Foto: Facebook Universitatea Politehnica din Bucuresti

Universitatea Politehnică din București va avea cursuri exclusiv online în prima lună din semestrul al II-lea, până se termină și rapelul la profesori, urmând ca din aprilie încolo să se poată participa fizic la laboratoare și la cursurile care necesită pregătire tehnică, a explicat pentru Edupedu.ro rectorul Mihnea Costoiu. Semestrul al II-lea la Politehnică începe oficial pe 1 martie, a mai precizat Costoiu.

„Noi am aprobat să avem hibrid pentru semestrul II, dar având în vedere că majoritatea începem vaccinarea de la 1 martie, primele patru săptămâni vor fi dedicate cursurilor fără aplicații, în regim online, până se face și rapelul.

Tot ce înseamnă laboratoare va fi făcut în a doua parte a semestrului II, în orice caz la început au o pregătire teoretică, se face prezentarea echipamentului, nu trec direct la lucru în laboratoare oricum. Intenționăm să deschidem un centru de vaccinare în Regie dedicat cadrelor didactice.

În momentul de față avem 16 puncte de vaccinare unde se pot vaccina în jur de 960 de oameni pe zi. În ceea ce privește căminele, acestea continuă să funcționeze ca la începutul anului universitar, la jumătate din capacitate pentru a se putea respecta normele sanitare”, a declarat Mihnea Costoiu pentru Edupedu.ro.

Foto: Facebook/Universitatea Politehnica din Bucuresti

Exit mobile version