Barcari, despre recomandările pentru redeschiderea școlilor, de la Ministerul Sănătății: Nu am fost anunțați. Dacă am fi mers pe regulile colegilor mei, nici nu s-ar mai fi putut face experimente, ceea ce nu am fi putut accepta

Luminita Barcari / Foto: Captura Digi 24

Ministerul Educației discută în prezent mai multe “strategii pentru revenirea elevilor la școală în toamnă” și “în curând” va publica în dezbatere “variantele de lucru”, a anunțat secretarul de stat responsabil cu învățământul preuniversitar, Luminița Barcari. În cadrul unui interviu la Digi 24, oficialul a declarat că Ministerul Sănătății nu a informat Ministerul Educației cu privire la regulile pentru redeschiderea școlilor pe care le-a publicat pe site și despre care ulterior a declarat că sunt vechi.

“Sunt foarte riguroși colegii noștri. Ne vom întâlni cu colegii noștri din Ministerul Sănătății și împreună vom lua cele mai bune decizii. Ar trebui consultați și specialiștii din Ministerul Educației. Dacă am fi mers pe regulile colegilor mei, nici nu s-ar mai fi putut face experimente [la chimie, la fizică, la biologie, în laboratoare – N.Red.], ceea ce nu am fi putut accepta”, a afirmat Barcari.

Luminița Barcari, cele mai importante declarații făcute la Digi 24:

Despre documentul Ministerului Sănătății cu reguli pentru redeschiderea școlilor

Despre examenele de Evaluare Națională 2020:

Despre anonimizarea rezultatelor la Evaluarea Națională 2020:

Citește și:

 

 

Exit mobile version