(P) Târgul Educațional de Crăciun pentru copii și-a deschis porțile virtuale: idei de cadouri

Târgul Educațional de Crăciun deschis de Editura Diana / Foto: Editura Diana

Crăciunul este unul din momentele în care “magia” creată de adulți poate să transforme casele în tărâmuri de vis, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vă amintiți Târgurile de Crăciun în care toți ne simțeam copii, chiar și pentru câteva momente? Editura Diana recreează atmosfera de basm a momentului atât de așteptat în apropierea sărbătorilor de iarnă și deschide în mediul online Târgul Educațional de Crăciun. Târgul lansat pentru toți cei care caută să aducă în case bucuria, lumina și surprizele sărbătorii este locul care ne inspiră în alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi.

De unde putem cumpăra acum daruri pentru prieteni și familie? Chiar dacă organizarea târgurilor în varianta clasică a devenit practic imposibilă, Editura Diana reinventează conceptul și ne aduce în fața soluției.

Sub sloganul „Cărți, jocuri și jucării de la Moșu’ pentru copii”, Editura Diana ne pregătește de o nouă etapă în care bucuria sărbătorilor de iarnă va fi la ea acasă, în confortul și liniștea căminului fiecăruia dintre noi. Târgul educațional organizat online de Editura Diana și-a deschis porțile virtuale pentru toți cei ce caută idei de cadouri, precum cărți, jocuri și jucării pentru copiii de toate vârstele, care să-i surprindă plăcut și să le umple sufletele de bucurie, păstrând vie magia sărbătorilor. Iată că Moșul generos și vesel și-a încărcat sacul cu jocuri și jucării educative de la Editura Diana și vă așteaptă să le alegeți pe cele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile și dorințele copiilor.

Pentru a nu ne pierde în goana după cadouri, Editura Diana vine în întâmpinarea noastră cu o selecție a tipurilor de cadouri care pot fi îndesate în tolba magică a Moșului:

Lista poate continua pentru că tărâmul magic al jocurilor și jucăriilor este o sursă inepuizabilă de bucurie. Însă vă lăsăm pe voi, dragi părinți, să descoperiți cele mai frumoase cadouri de pe rafturile Târgului Educațional de Crăciun al Editurii Diana. Ne vedem pe www.edituradiana.ro, locul unde cartea întâlnește jocul!

Citește și:
(P) Jocuri și jucării educative care susțin învățarea acasă, la grădiniță și la școală
(P) De ce preferă copiii și părinții jocul educativ LOGICO?
(P) Poveștile terapeutice pentru copii – cum se nasc, cine le realizează și cum pot vindeca temerile copiilor
(P) Care sunt provocările învățământului preșcolar actual? Ce resurse didactice ar trebui să utilizeze părinții și profesorii în educația timpurie?
Exit mobile version