(P) Târgul Educațional de Crăciun pentru copii și-a deschis porțile virtuale: idei de cadouri

1.816 vizualizări
Târgul Educațional de Crăciun deschis de Editura Diana / Foto: Editura Diana
Crăciunul este unul din momentele în care “magia” creată de adulți poate să transforme casele în tărâmuri de vis, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vă amintiți Târgurile de Crăciun în care toți ne simțeam copii, chiar și pentru câteva momente? Editura Diana recreează atmosfera de basm a momentului atât de așteptat în apropierea sărbătorilor de iarnă și deschide în mediul online Târgul Educațional de Crăciun. Târgul lansat pentru toți cei care caută să aducă în case bucuria, lumina și surprizele sărbătorii este locul care ne inspiră în alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi.

De unde putem cumpăra acum daruri pentru prieteni și familie? Chiar dacă organizarea târgurilor în varianta clasică a devenit practic imposibilă, Editura Diana reinventează conceptul și ne aduce în fața soluției.

Sub sloganul „Cărți, jocuri și jucării de la Moșu’ pentru copii”, Editura Diana ne pregătește de o nouă etapă în care bucuria sărbătorilor de iarnă va fi la ea acasă, în confortul și liniștea căminului fiecăruia dintre noi. Târgul educațional organizat online de Editura Diana și-a deschis porțile virtuale pentru toți cei ce caută idei de cadouri, precum cărți, jocuri și jucării pentru copiii de toate vârstele, care să-i surprindă plăcut și să le umple sufletele de bucurie, păstrând vie magia sărbătorilor. Iată că Moșul generos și vesel și-a încărcat sacul cu jocuri și jucării educative de la Editura Diana și vă așteaptă să le alegeți pe cele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile și dorințele copiilor.

Pentru a nu ne pierde în goana după cadouri, Editura Diana vine în întâmpinarea noastră cu o selecție a tipurilor de cadouri care pot fi îndesate în tolba magică a Moșului:

  • Puzzle-urile – indiferent că vorbim de puzzle-urile anti-stres de colorat, de puzzle-urile cu piese din spumă sau de puzzle-urile din carton sau din lemn, toate acestea le dezvoltă copiilor abilitățile motrice fine, capacitatea de rezolvare a problemelor și gândirea logică. De la puzzle-uri cu două sau trei piese, potrivite de la vârste fragede, până la cele cu peste 1000 de piese, la târgul educațional veți găsi cu siguranță puzzle-ul potrivit.
  • Jucăriile din lemn – considerate cele mai sigure și durabile dintre toate, aceste tipuri de jucării sunt non-toxice, foarte rezistente în timp, dar și ușor de întreținut, dezvoltând imaginația, motricitatea, spiritul de observație și atenția. Printre cele mai populare jucării din lemn se numără casa păpușilor, bucătăriile cu accesorii, balansoarul, jocurile de șnuruit cu șabloane din lemn și instrumentele muzicale.
  • Jucăriile de pluș  – sunt cu adevărat speciale și vor deveni în cel mai scurt timp cei mai buni prieteni ai copiilor. Materialul lor pufos, eco-friendly, îi va învălui pe copii precum mângâierea unui fular moale într-o zi friguroasă de iarnă, iar umplutura anti-alergică face din jucăriile de pluș un cadou potrivit chiar și pentru copiii nou-născuți.
  • Tablourile cu diamante – oferă copiilor, părinților și bunicilor prilejul de a desfășura împreună activități recreative, facile și plăcute. Prin pictura cu diamante, veți descoperi felicitări și tablouri incredibil de frumoase și strălucitoare, care pot deveni cadoul ideal.
  • Seturile de creație – cele mai îndrăgite jucării sunt cele pe care ți le confecționezi tu singur. Cu puțină imaginație și multă atenție la instrucțiunile de lucru, copiii vor avea propriile figurine sau păpuși care abia așteaptă să se joace cu ei: un unicorn tricotat, figurine din hârtie, balerine din paiete etc.
  • Jocurile educative Logico – dezvoltă și consolidează abilitățile de bază ale copiilor cu ajutorul acestor jocuri educative: Logico Primo pentru copiii de 3-5 ani și Logico Piccolo pentru copiii de 5-8 ani . Nu numai că acest cadou îl va determina pe cel mic să învețe ceva nou, dar se va și distra în același timp.
  • Jocurile magnetice – De ce să nu faci copilului tău cadou un joc magnetic care poate să-i ofere ore de preocupare și dezvoltare a imaginației, prin construirea de lumi fantastice? Magneți din spumă și cărțile magnetice cu fețe năstrușnice sau scene la fermă sunt unele dintre cele mai căutate jocuri pentru copii.
  • Jocuri de societate – așa cum sugerează și denumirea lor, jocurile de societate sunt cadourile perfecte pentru toți membrii familiei, mai ales dacă îți dorești să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Lista poate continua pentru că tărâmul magic al jocurilor și jucăriilor este o sursă inepuizabilă de bucurie. Însă vă lăsăm pe voi, dragi părinți, să descoperiți cele mai frumoase cadouri de pe rafturile Târgului Educațional de Crăciun al Editurii Diana. Ne vedem pe www.edituradiana.ro, locul unde cartea întâlnește jocul!

Citește și:
(P) Jocuri și jucării educative care susțin învățarea acasă, la grădiniță și la școală
(P) De ce preferă copiii și părinții jocul educativ LOGICO?
(P) Poveștile terapeutice pentru copii – cum se nasc, cine le realizează și cum pot vindeca temerile copiilor
(P) Care sunt provocările învățământului preșcolar actual? Ce resurse didactice ar trebui să utilizeze părinții și profesorii în educația timpurie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Trei organizații ale tinerilor – printre primele din România care iau poziție față de evenimentele din Belarus: “Condamnăm Guvernul” de la Minsk / Ministrul român de Externe să ia atitudine, inclusiv prin sancțiuni

Consiliul Tineretului din România (CTR), Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și Consiliul Național al Elevilor (CNE) sunt printre primele organizații din România care iau poziție față de…
Vezi articolul

VIDEO Cîmpeanu, despre cum vor fi aleși viitorii directori de școli: O variantă de selecție după prima etapă ar putea fi pe modelul rezidențiatului – cine a avut 10 își alege orice școală din România / Examenul scris va fi supravegheat audio-video

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți din școli va fi organizat în două etape, prima etapă fiind un concurs național care se va asemăna rezidențiatului, adică cine…
Vezi articolul
Iulian Cristache

Federația Părinților, după reducerea numărului de ore: Va fi dezastru la Evaluarea Națională și Bacalaureat, dacă nu se modifică și programa școlară și dacă nu se implementează obligatoriu Școala după școală

Reducerea cu 5 a numărului de ore pentru elevii de gimnaziu și liceu, “fără corelarea cu programele școlare și fără un program obligatoriu Școala dupa școală, va duce la un…
Vezi articolul