(P) Târgul Educațional de Crăciun pentru copii și-a deschis porțile virtuale: idei de cadouri

1.980 de vizualizări
Târgul Educațional de Crăciun deschis de Editura Diana / Foto: Editura Diana
Crăciunul este unul din momentele în care “magia” creată de adulți poate să transforme casele în tărâmuri de vis, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vă amintiți Târgurile de Crăciun în care toți ne simțeam copii, chiar și pentru câteva momente? Editura Diana recreează atmosfera de basm a momentului atât de așteptat în apropierea sărbătorilor de iarnă și deschide în mediul online Târgul Educațional de Crăciun. Târgul lansat pentru toți cei care caută să aducă în case bucuria, lumina și surprizele sărbătorii este locul care ne inspiră în alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi.

De unde putem cumpăra acum daruri pentru prieteni și familie? Chiar dacă organizarea târgurilor în varianta clasică a devenit practic imposibilă, Editura Diana reinventează conceptul și ne aduce în fața soluției.

Sub sloganul „Cărți, jocuri și jucării de la Moșu’ pentru copii”, Editura Diana ne pregătește de o nouă etapă în care bucuria sărbătorilor de iarnă va fi la ea acasă, în confortul și liniștea căminului fiecăruia dintre noi. Târgul educațional organizat online de Editura Diana și-a deschis porțile virtuale pentru toți cei ce caută idei de cadouri, precum cărți, jocuri și jucării pentru copiii de toate vârstele, care să-i surprindă plăcut și să le umple sufletele de bucurie, păstrând vie magia sărbătorilor. Iată că Moșul generos și vesel și-a încărcat sacul cu jocuri și jucării educative de la Editura Diana și vă așteaptă să le alegeți pe cele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile și dorințele copiilor.

Pentru a nu ne pierde în goana după cadouri, Editura Diana vine în întâmpinarea noastră cu o selecție a tipurilor de cadouri care pot fi îndesate în tolba magică a Moșului:

  • Puzzle-urile – indiferent că vorbim de puzzle-urile anti-stres de colorat, de puzzle-urile cu piese din spumă sau de puzzle-urile din carton sau din lemn, toate acestea le dezvoltă copiilor abilitățile motrice fine, capacitatea de rezolvare a problemelor și gândirea logică. De la puzzle-uri cu două sau trei piese, potrivite de la vârste fragede, până la cele cu peste 1000 de piese, la târgul educațional veți găsi cu siguranță puzzle-ul potrivit.
  • Jucăriile din lemn – considerate cele mai sigure și durabile dintre toate, aceste tipuri de jucării sunt non-toxice, foarte rezistente în timp, dar și ușor de întreținut, dezvoltând imaginația, motricitatea, spiritul de observație și atenția. Printre cele mai populare jucării din lemn se numără casa păpușilor, bucătăriile cu accesorii, balansoarul, jocurile de șnuruit cu șabloane din lemn și instrumentele muzicale.
  • Jucăriile de pluș  – sunt cu adevărat speciale și vor deveni în cel mai scurt timp cei mai buni prieteni ai copiilor. Materialul lor pufos, eco-friendly, îi va învălui pe copii precum mângâierea unui fular moale într-o zi friguroasă de iarnă, iar umplutura anti-alergică face din jucăriile de pluș un cadou potrivit chiar și pentru copiii nou-născuți.
  • Tablourile cu diamante – oferă copiilor, părinților și bunicilor prilejul de a desfășura împreună activități recreative, facile și plăcute. Prin pictura cu diamante, veți descoperi felicitări și tablouri incredibil de frumoase și strălucitoare, care pot deveni cadoul ideal.
  • Seturile de creație – cele mai îndrăgite jucării sunt cele pe care ți le confecționezi tu singur. Cu puțină imaginație și multă atenție la instrucțiunile de lucru, copiii vor avea propriile figurine sau păpuși care abia așteaptă să se joace cu ei: un unicorn tricotat, figurine din hârtie, balerine din paiete etc.
  • Jocurile educative Logico – dezvoltă și consolidează abilitățile de bază ale copiilor cu ajutorul acestor jocuri educative: Logico Primo pentru copiii de 3-5 ani și Logico Piccolo pentru copiii de 5-8 ani . Nu numai că acest cadou îl va determina pe cel mic să învețe ceva nou, dar se va și distra în același timp.
  • Jocurile magnetice – De ce să nu faci copilului tău cadou un joc magnetic care poate să-i ofere ore de preocupare și dezvoltare a imaginației, prin construirea de lumi fantastice? Magneți din spumă și cărțile magnetice cu fețe năstrușnice sau scene la fermă sunt unele dintre cele mai căutate jocuri pentru copii.
  • Jocuri de societate – așa cum sugerează și denumirea lor, jocurile de societate sunt cadourile perfecte pentru toți membrii familiei, mai ales dacă îți dorești să petreci timp de calitate alături de cei dragi.

Lista poate continua pentru că tărâmul magic al jocurilor și jucăriilor este o sursă inepuizabilă de bucurie. Însă vă lăsăm pe voi, dragi părinți, să descoperiți cele mai frumoase cadouri de pe rafturile Târgului Educațional de Crăciun al Editurii Diana. Ne vedem pe www.edituradiana.ro, locul unde cartea întâlnește jocul!

Citește și:
(P) Jocuri și jucării educative care susțin învățarea acasă, la grădiniță și la școală
(P) De ce preferă copiii și părinții jocul educativ LOGICO?
(P) Poveștile terapeutice pentru copii – cum se nasc, cine le realizează și cum pot vindeca temerile copiilor
(P) Care sunt provocările învățământului preșcolar actual? Ce resurse didactice ar trebui să utilizeze părinții și profesorii în educația timpurie?

1 comment
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Ligia Deca i-a primit la discuții pe elevii care au protestat față de lipsa transportului gratuit, la Ministerul Educației / Lorena Drăgușin, președinta AEC: Sunt 82.000 de elevi care nu au transport gratuit asigurat spre școală, nu 30.000 cum prezenta ministerul. Ne-a spus că de la 1 februarie vor primi toți elevii sume forfetare, chiar dacă acolo este serviciul public de transport, ceea ce este contrar legii

Protestul mai multor asociații ale elevilor la Ministerul Educației s-a încheiat joi, la prânz, după două ore în care au pichetat sediul instituției nemulțumiți de faptul că 82.000 de elevi…
Vezi articolul

Marți, 1 noiembrie, a început livrarea către Direcțiile de sănătate publică a dozelor de vaccin pneumococic, administrat bebelușilor între 2-11 luni / Dozele de vaccin hepatitic B vor fi livrate la mijlocul lunii noiembrie

Ministerul Sănătății a anunțat, într-un comunicat de presă, că marți a început livrarea către direcțiile de sănătate publică a 178.000 de doze de vaccin pneumococic, iar cele 130.000 de doze…
Vezi articolul