Probleme în activitatea ARACIP și rezultatele consultărilor CNATDCU vor fi anunțate, marți, de ministrul Educației. Sorin Cîmpeanu va face și-un anunț privind rezultatele de la titularizare

colegiile universitare la care se intră fără BAC

Sorin Cîmpeanu / Foto: Gov.ro

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, va susține marți după-amiază o conferință de presă în care, după cum a spus el luni seară, va anunța “probleme” în activitatea ARACIP, instituția responsabilă cu asigurarea calității în învățământul preuniversitar, sursă a unor dispute în ultimele săptămâni. În aceeași conferință, el urmează să anunțe și rezultatul consultărilor pentru noul regulament CNATDCU, ce a stârnit săptămâna trecută proteste ale mediului academic și intervenția președintelui Klaus Iohannis.

Pe agenda conferinței de presă, prezentată aseară, el a mai menționat alte două teme ce au produs critici sau discuții în ultima perioadă – un anunț privind rezultatele titularizării, respectiv “aspecte rectificare bugetară”.

Ministrul anunțase inițial conferința pentru luni, însă a amânat-o invocând “motive obiective”. În anunțul inițial, el făcuse referire și la tema organizării concursului de directori, dar nu a mai reluat-o în agenda conferinței de azi.

Evenimentul de presă are loc în condițiile în care:

Exit mobile version