Profesorii pot să lucreze mai ușor, fără stres, exclusiv cu un catalog electronic de calitate. Înscrie școala până pe 5 Iulie în programul-pilot lansat de Ministerul Educației (P)

4.265 de vizualizări
Dacă ați putea să scădeți stresul și efortul colegilor în școala dumneavoastră ați face-o? V-ar plăcea dacă fiecare profesor ar putea să-și noteze elevii mult mai rapid, câștigând timp pentru discuții cu ei? Cu siguranță ați face viața tuturor mult mai simplă și ați reuși să creați un mediu educațional excepțional.

Din fericire, aveți oportunitatea să vă bucurați de toate aceste beneficii chiar acum! Ministerul Educației a lansat înscrierile în programul de pilotare exclusivă a catalogului electronic pentru anul școlar 2024-2025. Ca să vă înscrieți în program, alegeți Adservio, cea mai bună soluție de pe piață, apoi completați formularul oficial primit prin ISJ, până pe 5 iulie 2024. 

Deci e foarte simplu! Sute de alți directori vizionari au făcut acest pas încă de acum câțiva ani, când Adservio a promovat față de Minister ideea acestei pilotări. Rezultatele sale sunt extraordinare, mii de profesori economisind fiecare în jur de 4 – 6 ore pe săptămână datorită utilizării exclusive a catalogului electronic. De asta școlile înscrise deja cu Adservio în programul-pilot spun că nu s-ar mai întoarce niciodată la sistemul vechi. Tocmai fiindcă pot respira mai ușor când își fac treaba.

Foto: captură catalog Adservio
Școala devine mai prietenoasă pentru toată lumea

Avantajele intrării în program sunt multiple. Profesorii devin mai relaxați, își fac treaba mai ușor. În loc să caute cataloagele de carton prin cancelarie, apoi elevii în catalog, după numărul de note, ca să-i noteze, fac totul cu o apăsare de ecran. Fie de pe laptop, fie din aplicația Adservio de mobil

Cu un singur gest notează, pun absențe individual sau în grup, marchează comportamentul copiilor. Toate aceste informații pleacă automat prin notificări către elevi și părinții lor. Aceștia devin astfel mult mai implicați în activitatea lor școlară. Dacă e nevoie, profesorii le scriu și mesaje, pentru a clarifica lucruri, a preîntâmpina abateri mai serioase. 

Adservio este prima platformă din România care a creat un catalog electronic și misiunea noastră e să susținem directorii și profesorii în fiecare școală din țara asta. Luăm tot timpul feedback de la personalul didactic pentru a vă oferi exact ajutorul de care aveți nevoie. Adservio devine astfel un asistent al dumneavoastră în tot ce faceți în cancelarie și la ore. În felul acesta, școala devine un loc mai prietenos pentru toți cei implicați în educație.

Ce beneficii vă aduce catalogul electronic

La Adservio, facem lucrurile cu gândul la nevoile reale, de zi cu zi ale unui profesor. Dezvoltăm catalogul cât mai în detaliu, cât mai avansat cu putință dar, în același timp, având grijă să-l facem extrem de ușor de utilizat. Iată câteva din beneficiile sale:

  • Acces rapid: Cu Adservio, toate informațiile necesare sunt la un click distanță, accesibile de pe orice dispozitiv conectat la internet.
  • Eficiență în administrare: Introduceți notele și absențele rapid și fără erori, direct din aplicație.
  • Comunicare îmbunătățită: Informațiile despre performanța elevilor sunt transmise instantaneu părinților, facilitând o comunicare deschisă și constructivă.
  • Calcul automatizat al mediilor: Economisiți timp prețios cu calculul automat al mediilor, conform ultimelor standarde ale Ministerului Educației.

Adservio este însă mult mai mult decât un catalog electronic care respectă cerințele Ministerului Educației. Numeroase alte funcționalități importante vă asistă în tot ce ține de gestionarea eficientă a școlii. Printre altele, beneficiați de rapoarte și statistici avansate, prin care urmăriți tot ce se întâmplă în școală, condică digitală, portofoliu pentru profesori, rapoarte cu evoluția elevilor, videoconferințe.

Totodată, la finalul anului școlar, generați cu ușurință documentele în format PDF și le descărcați pentru arhivare:

  • Catalog electronic (descărcabil în formatul solicitat de Minister)
  • Foi matricole
  • Fișe școlare
  • Condica de prezență a profesorilor
  • Adeverințe medicale, școlare

Imaginați-vă cât de util ar fi Adservio acum, pe final de an școlar! Gândiți-vă de câtă bătaie de cap ați scăpa dumneavoastră și întreaga echipă pe care o conduceți. Iar beneficiile nu se opresc aici. 

Ca lider în domeniul platformelor de management școlar, Adservio a lansat recent un modul de generare de diplome integrat cu baza de date a elevilor. Astfel, școala dumneavoastră poate genera foarte ușor diplome de excelență, de premiere, de participare, plus de cele oficiale, generate de Minister (de absolvire a învățământului gimnazial, a liceului și diplomă de Bacalaureat). Iar în perspectiva începerii noului an școlar, din toamnă, vom lansa pentru dumneavoastră și un generator de orar, integrat cu Calendarul Adservio. Așadar, vă propunem o gamă întreagă de funcționalități gândite cu un singur scop: să fiți un director mai senin la conducerea școlii.

Foto: catalogul Adservio/secțiunea diplome
Prețuim ușurința în utilizare și siguranța datelor

Ușurința folosirii platformei este esențială în tot ce facem pentru dumneavoastră. O echipă dedicată se ocupă în mod special de acest aspect la Adservio. Orice operațiune este simplă, intuitivă, cu o grafică plăcută și atractivă. Și în acest caz ținem cont de sugestiile directorilor, profesorilor care utilizează soluția noastră și le ușurăm accesul la funcționalitățile dorite.

În plus, avem cel mai mare departament de Relații cu Clienții. Colegele noastre fac training gratuit tuturor membrilor unei școli la implementare, explicând pas cu pas cum se folosește platforma. În plus, avem filmulețe de prezentare, webinarii, tutoriale, absolut tot ce e nevoie, așa că oricine se simte confortabil în doar câteva zile cu Adservio.De asemenea, siguranța informațiilor este crucială în tot ce ține de documentele școlare și datele personale. Tocmai pentru că înțelegem perfect acest lucru, suntem recunoscuți pentru conformitatea cu cele mai înalte standarde de securitate. Tratăm cu maximă responsabilitate acest aspect, obținând certificările necesare și un audit realizat de KPMG, unul dintre liderii mondiali în domeniu.

Bonus: Certificate de competențe digitale și de formare

Aveți toate argumentele să faceți și dumneavoastră acest pas spre nou, spre viitor. Credem că meritați să veniți mai senini la școală, știind că aveți un partener de încredere, care vă ajută să vă faceți treaba ușor. Prin deschiderea înscrierilor în acest program-pilot de către Ministerul Educației, aveți șansa să ușurați viața tuturor colegilor și să implicați mai mult părinții în activitatea copiilor la școală, printr-o comunicare apropiată.

Ca bonus, odată cu implementarea catalogului electronic, tot personalul didactic va primi din partea Adservio certificate de competențe digitale și de formare. Profitați de oportunitatea de a face parte din schimbarea pozitivă în educație! Programați acum o discuție cu echipa Adservio și contribuiți la crearea unui mediu educațional modern și eficient, pentru dumneavoastră și colegii din școală!


You May Also Like

Serie de evenimente susținută de APRIL

Lapte și Carte 2024. Dezbatere regională, la Iași, despre viitorul programului de lapte în școli, miercuri, 20 martie

Reprezentanți ai autorităților locale, județene și ai inspectoratelor școlare, directori de unități de învățământ, reprezentanți ai patronatului producătorilor și distribuitorilor de lapte, elevi, profesori, părinți – cu toții vor participa,…
Vezi articolul