Tinerii pot avea acces mai ușor la experiență practică în companii în cadrul programului ”Săptămâna altfel”, prin platforma Joblandia / Companiile și liceele se pot înscrie gratuit

Foto: © Eakrin Rasadonyindee - Dreamstime.com

A fost lansată o platformă prin care tinerii din toată țara pot avea acces mai ușor la o experiență practică în companii, în cadrul săptămânii ”Școala altfel”. Platforma se numește Joblandia și a fost lansată de Asociația profesioniștilor în resurse umane din România (HR Club) cu sprijinul BCR. Companiile care s-au înscris până acum sunt diverse, de exemplu: asigurări, banking, resurse umane, producție alimentară, industria de înfrumusețare și pot fi accesate în mai multe orașe.

HR Club, asociația profesioniștilor în resurse umane din România, a lansat, cu sprijinul BCR, o platformă inovatoare, Joblandia, prin care tinerii liceeni din întreaga țară pot avea acces mai ușor la o experiență practică în companii, în cadrul Săptămânii ”Școala altfel”.

“Astfel, cu ajutorul platformei, HR Club inițiază programul Săptămâna Joblandia pentru liceeni, un program național, cu peste 50 de locații disponibile din București, Cluj, Iași, Constanta, Giurgiu, Alba-Iulia, Ploiești, Timișoara, Brașov, Tg. Mures, Covasna, Lugoj, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, Roman, Pitești, Salonta, Satu Mare. Companiile care s-au înscris până în prezent în platformă sunt din banking, servicii de mobilitate, resurse umane, producție alimentară, retail, industria de automobile, petrol și gaze, asigurări, servicii profesionale, industria de electrocasnice, industria de înfrumusețare”, potrivit comunicatului de presă.

“Aceste vizite, live, nu vor fi niște clasice tururi ghidate, ci experiențe interactive și stimulative: cu studii de caz, exerciții tip treasure-hunt și întâlniri inspiraționale. Cu Joblandia, sperăm să schimbăm modul în care se face practică în liceele din România, dar și să aducem companiile mai aproape de tineri, de ce este relevant pentru ei”, a spus Andreea Voinea, președinte HR Club și HR Director BCR.

Platforma a fost dezvoltată de Jobful, un start-up de tehnologie care a parcurs acceleratorul de tehnologie InnovX BCR, dedicat start-up-urilor din zona de tehnologie din orice domeniu.

DOCUMENT Comunicatul de presă integral poate fi consultat mai jos:

Foto: © Eakrin RasadonyindeeDreamstime.com / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.

Exit mobile version