Activista pentru mediu Greta Thunberg revine la școală după un an de pauză

519 vizualizări
Greta Thunberg / Foto: Facebook/ Greta Thunberg
Activista pentru mediu Greta Thunberg a anunţat luni pe Twitter că revine la şcoală după o pauză de un an, potrivit DPA, citată de Agerpres.

”Anul meu sabatic de la şcoală s-a încheiat şi mi se pare grozav să mă întorc din nou la şcoală!”, a scris militanta în vârstă de 17 ani.

Thunberg a început primul an de liceu la câteva zile după colegii ei din Stockholm, care au revenit din vacanţa de vară săptămâna trecută, întrucât adolescenta s-a aflat în Germania pentru a se întâlni cu cancelarul Angela Merkel şi, de asemenea, pentru a organiza o grevă pentru climă în Berlin.

 


2 comments
  1. Era și cazul. Ar trebui să se ocupe mai mult de școală și de sănătate decat sa se lase manevrata politic.

  2. Din ce am vazut in cadrul diferitelor articole legate de sistemul social din Suedia, daca un copil nu merge la scoala se poate ajunge la trimiterea in scoli de plasament, prezenta la scoala fiind obligatorie. Este curios cum aceasta domnisoara a eludat aceasta regula, fiind promovata pe toate canalele media. Anul trecut a fost o eroare pe platforma sociala Facebook si utilizatorii au putut vedea cine posteaza pe diverse conturi ale unor personalitati publice. S-a vazut clar ca doar parintele acestei domnisoare posta pe contul acestia in numele sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

DOCUMENT „Activitățile didactice se poate suspenda” – Dezacord între subiect și predicat în proiectul legii privind starea de alertă, adoptat de Guvern, chiar în capitolul Educație

„Activitățile didactice (…) se poate suspenda în perioada stabilită” – cu acest dezacord între subiect și predicat începe capitolul Educație-Cercetare din proiectul de lege privind unele măsuri pentru prevenirea și…
Vezi articolul