Bacalaureat 2021. Limba română și Matematică, subiectele de rezervă

23.679 de vizualizări
Foto: © Igor Mojzes | Dreamstime.com
Subiectele de rezervă pentru Limba română și Matematică au fost publicate de Ministerul Educației, după încheierea probelor din prima și a doua zi de examen. Variantele de rezervă sunt folosite în cazurile de urgență, acolo unde au loc incidente.

Varianta de rezervă pentru proba scrisă la Limba română a avut un text la prima vedere din Iosif Vulcan, “Mărturii despre Eminescu”, la care candidații aveau de rezolvat 5 cerințe. La subiectul I B, pentru 20 de puncte elevii aveau un text despre cum descoperirea timpurie a unui talent influențează dezvoltarea acestuia.

Subiectul al III-lea a fost un eseu cu particularitățile unui text dramatic studiat.

Varianta de rezervă de la Matematică – au fost publicate doar cele pentru profilurile/filierele tehnologic și științele naturii:

Baremele pot fi descărcate de aici:

Foto: © Igor Mojzes | Dreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care site-ul Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Probele pentru elevii secţiilor bilingve francofone pentru obținerea mențiunii speciale pe diploma de BAC se vor echivala. Ordin de ministru, publicat în Monitorul Oficial

Ministrul Educaţiei a emis un ordin privind organizarea şi desfăşurarea probelor specifice susţinute de elevii secţiilor bilingve francofone în vederea obţinerii menţiunii speciale “secţie bilingvă francofonă” pe diploma de Bacalaureat…
Vezi articolul