Cercetătorul american William B. Harvey este noul rector al Universităţii „Danubius” din Galați

1.314 vizualizări
Foto: Cercetătorul american William B. Harvey, rectorul Universității Danubius din Galați / Sursa: Universitatea Danubius

Consiliul de Administraţie al Universităţii „Danubius” din Galați a anunţat, joi, că numirea cercetătorului american William B. Harvey în funcţia de rector al instituţiei de învăţământ superior a fost aprobată de Ministerul Educaţiei, transmite Agerpres, citat de G4Media.ro.

Potrivit sursei citate, înainte de a obţine funcţia de conducere la Universitatea „Danubius”, Harvey a fost cercetător eminent la Asociaţia Americană pentru Acces, Echitate şi Diversitate (AAAED) din Washington, DC.

William Harvey are o diplomă de licenţă în limba engleză de la West Chester University, un master în Fundamentele sociale şi filosofice ale educaţiei şi un doctorat în Antropologia educaţiei la Universitatea Rutgers. De asemenea, a primit o diplomă onorifică de doctor în ştiinţe de la Şcoala de Psihologie Profesională din Chicago. (CV detaliat)

Este citat președintele Universității “Danubius”, Andy Pușcă (rector până la 30.12.2020), potrivit căruia „această schimbare întăreşte Proiectul ‘Danubius, Universitatea noastră!’. Era nevoie ca o astfel de reconfigurare managerială să fie pregătită şi să se adapteze la viitorul învăţământului superior globalizat. (…)”

Citește articolul complet pe G4Media.ro

.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like