Cîmpeanu: 64 de elevi din București au fost confirmați cu noul coronavirus până joi seară

2.408 vizualizări
Foto: Captura ME

Un număr de 64 de elevi din București erau confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus până joi, la ora 18.00, a declarat, vineri, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, citat de Agerpres.

“64 de elevi la nivelul zilei de ieri, la ora 18,00, în București”, a spus ministrul în timpul vizitei la Colegiul Național ‘Gheorghe Șincai’.

Ministerul Educației informa joi că 244 de elevi şi 329 de angajați ai unităților de învățământ din toată țara au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus în perioada 8 – 11 februarie, prima săptămână de școală a semestrului al II-lea.

Sursa citată preciza într-un comunicat de presă că 171 de clase aveau activitatea suspendată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Orban: Actul de educație trece printr-o transformare: discutăm despre un alt mod de predare/interacțiune cu elevul, despre colegi care trebuie să colaboreze la distanță, oameni care învață din mers să profeseze altfel decât au făcut toată viața

Actul de educație în România trece în prezent printr-o transformare care presupune un alt mod de predare și de interacțiune a dascălului cu elevul”, colaborare de la distanță și „oameni…
Vezi articolul