Constanța: Universitatea Ovidius și Inspectoratul Școlar Județean organizează lecții online de pregătire pentru Bacalaureat

1649 citiri
Universitatea Ovidius Constanta / Sursa: Facebook

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, în parteneriat cu Universitatea Ovidius, organizează, în această perioadă, lecţii online de pregătire pentru examenul de bacalaureat din acest an, potrivit Agerpres.

Sursa citează un comunicat ISJ, care a anunțat că “iniţiativa face parte din seria de activităţi prevăzute în protocolul de colaborare interinstituţională şi urmăreşte sprijinirea elevilor în parcurgerea programei şcolare pentru bacalaureat în această perioadă de izolare impusă de situaţia epidemiologică înregistrată la nivel naţional”.

Conform ISJ, înscrierea se realizează în baza unui formular pus la dispoziţie de către fiecare facultate, având în vedere disciplinele la care se susţin probe de examen, ţinând cont de un program bine stabilit. Lecţiile se derulează prin intermediul platformei WebEx, sub formă de webinarii.

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recomandate

Proiect de lege pentru anularea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului și echivalarea examenelor, depus la Parlament de un deputat PMP / Consiliul Legislativ: Toți absolvenții care au picat BAC-ul anii trecuți “ar urma să fie promovați”

Un proiect de lege care prevede că Evaluarea Națională și Bacalaureatul pot fi înlocuite cu mediile din gimnaziu și liceu sau cu mediile obținute în timpul anului la materiile de…
Vezi articolul