Cursuri deschise pentru elevii de liceu, la toate facultățile Universității Al. I. Cuza din Iași

2.568 de vizualizări
UAIC Iași / Foto: Facebook.com – Tudorel Toader
Elevii de liceu vor putea urmări gratuit o serie de cursuri deschise la toate cele 15 facultăți ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) pune la dispoziția elevilor de liceu, gratuit, o serie de cursuri deschise la toate cele 15 facultăți, anunță instituția într-un comunicat de presă. Cursurile pot fi urmărite în direct, online, în perioada 31 martie – 15 aprilie 2022.

Potrivit instituției, în timpul cursurilor vor fi prezentate și informații despre admiterea în anul universitar 2022-2023. 

Universitatea, despre cursurile oferite (programul complet – aici):
  • “Suita de cursuri online dedicate elevilor de liceu va debuta joi, 31 martie, la ora 11.00, cu prelegerea „Coloranți alimentari”, dedicată pasionaților de chimie.
  • În aceeași zi, de la ora 14.00, tinerii interesați de biologie vor putea urmări în direct cursul „Uimitoarea lume microscopică”.
  • Vineri, 1 aprilie, începând cu ora 11.00 va fi transmis cursul „Dreptul în epoca internetului”
  • Marți, 5 aprilie, de la ora 14.00, pasionații de Informatică vor putea face o incursiune în „Anatomia Jocurilor”.
  • Elevii vor putea afla „Cum să devii un Ghid de Turism de succes?” marți, 12 aprilie, începând cu ora 14.00.
  • Miercuri, 13 aprilie, de la ora 11.00 vor avea acces la cursul „Happy teachers-happy students sau despre cum poate fi școala un spațiu prietenos”.
  • Elevii sunt invitați să participe la atelierul de lucru „Cum să îți alegi facultatea”, care va avea loc online joi, 14 aprilie, la ora 14.00.” 

Potrivit UAIC, aceste cursuri deschise online dedicate elevilor sunt la a treia ediție, după cele transmise în 2020 și 2021, care au acumulat în total peste 44.000 de vizualizări.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

EXCLUSIV De la olimpiadă, la spital. Mai mulți elevi participanți la Olimpiada Națională de Istorie au ajuns la spitalul din Brașov, după ce au mâncat la un restaurant. Elevii acuză organizatorii că au încercat să mușamalizeze situația / Inspectorul general spune că deși știe de copiii din spital, nu a declanșat nicio anchetă pentru că nu a avut nicio plângere

Mai mulți elevi participanți la Olimpiada Națională de Istorie, desfășurată în Brașov, au acuzat stări de greață luni seară. Aceștia au fost duși de profesori la un restaurant din localitatea…
Vezi articolul