De Ziua Copiilor, Opera Comică pentru Copii își deschide porțile: “Directorul de teatru” – jucată gratuit în curtea teatrului, de la ora 16:00

133 de vizualizări
Primăria Capitalei anunță reînceperea activității “Operei Comice pentru Copii”, la sediul din Calea Giulești 16. De Ziua Copiilor, una dintre capodoperele lui Mozart, “Directorul de teatru”, va fi jucată gratuit în curtea instituției, începând cu ora 16.00, se arată într-un comunicat remis Edupedu.ro.

Înscrierile se fac completând un chestionar disponibil pe site www.operacomica.ro și pe pagina de Facebook Opera Comică pentru Copii.

Instituția a organizat două scene în aer liber. “Scena produce misterul chimiei ce ne unește cu cei din sală, imposibil de realizat altfel decât în spectacolul viu, LIVE. Ce mult ne-am dorit în acest timp să vedem chipurile transfigurate, înnobilate de magia artei. Clipa reîntâlnirii a sosit, fericiți vă spunem – Suntem aici, vă așteptăm, vă iubim!”, a declarat soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

PROGRAMUL LUNII IUNIE 2020

Luni, 01 iunie

ora 16 și ora 19: opera Directorul de Teatru, regia: Cristian Mihăilescu (intrare liberă)

Vineri, 05 iunie

19:00 – opera Hänsel și Gretel, regia: Cristian Mihăilescu

Sâmbătă, 06 iunie

11:00 – basmul simfonic Petrică și Lupul

19:00 – opera Hänsel și Gretel, regia: Cristian Mihăilescu

Duminică, 7 iunie

11:00 – basmul simfonic Petrică și Lupul

Vineri, 12 iunie

19:00 – Gala de Musical

Sâmbătă, 13 iunie

11:00 – concert – lecție Viața lui Mozart

19:00 – Gala de Musical

Duminică, 14 iunie

11:00 – concert – lecție Viața lui Mozart

Vineri, 19 iunie

19:00 – baletul Scufița Roșie, regia: Andreea Soare

Sâmbătă, 20 iunie

11:00 – concert – lecție Cu Nino în Europa

19:00 – baletul Scufița Roșie, regia: Andreea Soare

Duminică 21 iunie

11:00 – concert – lecție Cu Nino în Europa

Vineri, 26 iunie

19:00 – musicalul Erus și Valea Generozității, regia: Ana Crăciun – Lambru

Sâmbătă, 27 iunie

11:00 – Spectacole de magie

19:00 – musicalul Erus și Valea Generozității, regia: Ana Crăciun – Lambru

Duminică, 28 iunie

11:00 – Spectacole de magie

Alte 4 premiere online și traseul Madagascar

În acest weekend, se va desfășura Festivalul Opera Copiilor chiar la tine acasă, cu trei spectacole noi difuzate gratuit în Aplicația Opera Copiilor, suita muzicală Carnavalul Animalelor, basmul simfonic „Petrică și lupul” și musicalul „Madagascar – A Musical Adventure JR.”, o aventură muzicală cu și pentru copii.

Spectacolul Onix și Barton va fi disponibil pe 31 mai, de la ora 14:00, în cadrul 1uniFEST | Festivalul Petrecerilor de Acasă pentru Copii, organizat de Itsy Bitsy.

Iar dacă te plimbi în parcurile din Capitală, ești provocat să parcurgi Traseul ,,Madagascar”, iar mai apoi ești și premiat, dacă trimiți fotografii cu tine parcurgând provocările de pe traseu, anunță instituția.

Opera Comică pentru Copii este instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, prima care a mutat întreaga activitate în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, începând cu data de 10 martie 2020.

De altfel, a și lansat aplicația Opera Copiilor, unde sunt disponibile deja 30 de spectacole și zeci de emisiuni produse în exclusivitate de echipa Operei Comice pentru Copii.

Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte – lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, ,,Atelierele ,Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, tururile ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de naștere”, ,,Aventura Parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat”, Aplicația ,,Opera Copiilor”, ,,Căpșunariul Copiilor”, campania ,,Alo, Opera Copiilor?” , traseul ,,Madagascar” etc.

Citește și:

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

CNE reacţionează în cazul OUG privind transportul elevilor: Decontarea se face doar pentru transportul rutier, aspect discriminatoriu pentru navetiştii cu trenul. Este inacceptabil să tolerăm un astfel de comportament din partea guvernanților

Consiliul Naţional al Elevilor reacţionează dur după apariţia în Monitorul Oficial a Ordonanţei de Urgenţă care prevedea decontarea transportului pentru elevi, potrivit unul comunicat primit de Edupedu.ro Redăm integral comunicatul…
Vezi articolul

DOCUMENT Noi reguli pentru examenele naționale și revenirea la școală: Limita de 10 elevi în clasă a fost eliminată, dispenserele cu dezinfectant în fiecare clasă și măsurile pentru igienizarea și dotarea toaletelor, la fel

Limita de 10 elevi în fiecare clasă a fost eliminată din măsurile prevăzute în școli pentru examenele naționale de Bacalaureat și Evaluarea Națională, potrivit unui ordin comun al ministrului Sănătății…
Vezi articolul