Directorul de universitate de stat cu venituri de bancher. Doar sporul lunar se ridică la 10.000 de lei. Angajatul care a dezvăluit valoarea sporului, cercetat disciplinar

3.290 de vizualizări
Cu un salariu lunar brut de 13.000 de lei, la care se adaugă un spor lunar de 10.000 de lei și alte sporuri și sume care urcă veniturile lunare brute până la aproape 29.000 de lei, directorul general al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu este cel mai bine plătit angajat din instituțiile administrative publice din județ, dezvăluie publicația sibiană Turnul Sfatului. 

De fapt, veniturile sale le depășesc și pe cele ale președintelui României. Sporul lunar, precum și compensații salariale în valoare de 44.000 de lei încasate de Vasile Moțoc înaintea altor angajați ai Universității sibiene au făcut obiectul unor sesizări transmise autorităților centrale. Pentru angajatul care a semnat aceste sesizări, conducerea Universității a decis să înființeze o comisie de cercetare disciplinară.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

Sursa Foto: Turnul Sfatului

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii
  1. Pentru ca Edupedu este inregimentat politic va publica doar comentariile favorabile puterii. Afirmatia este deja verificata.

  2. Spre informare:
    Universitatea e condusa de rector. Directorul general conduce serviciul Administrativ si nu are tangenta cu activitatea didactica.

  3. Nu vă plac constatările adevarate? Am subliniat faptul că situația nu este,din păcate, singulară! Sunt,nu puține venituri total necuvenite(,,nesimțite”),investiții inoportune……!!! Pe când o finanțare adevărată/realistă FUNCTIE DE PERFORMANȚĂ(per instituție și salariat,în speță, prioritar,dascăl)?? ?

  4. Situația nu e singulară! Vă plangeți de resurse financiare insuficiente! Dar,cum le chestionați pe cele existente…mâc!!! Salariile nesimțite ale,,unora”,investtii inoportune…!!! Când veți realiza că se impune urgent FINANȚAREA FUNCȚIE DE ADEVĂRATELE PERFORMANȚE(per instituție și salariat)???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Klaus Iohannis: Ne dorim să deschidem cât mai repede școlile / Vaccinarea se va face etapizat. E vorba în prima fază de personalul medical, grupele de risc, lucrătorii din educație

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, într-o conferință de presă la palatul Cotroceni, că săptămâna viitoare va fi făcută publică strategia de vaccinare la nivel național împotriva coronavirusului. ”Vaccinarea se…
Vezi articolul