Directorul de universitate de stat cu venituri de bancher. Doar sporul lunar se ridică la 10.000 de lei. Angajatul care a dezvăluit valoarea sporului, cercetat disciplinar

3.419 vizualizări
Cu un salariu lunar brut de 13.000 de lei, la care se adaugă un spor lunar de 10.000 de lei și alte sporuri și sume care urcă veniturile lunare brute până la aproape 29.000 de lei, directorul general al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu este cel mai bine plătit angajat din instituțiile administrative publice din județ, dezvăluie publicația sibiană Turnul Sfatului. 

Director de universitate cu salariu de bancher

De fapt, veniturile acestui director de universitate le depășesc și pe cele ale președintelui României. Sporul lunar, precum și compensații salariale în valoare de 44.000 de lei încasate de Vasile Moțoc înaintea altor angajați ai Universității sibiene au făcut obiectul unor sesizări transmise autorităților centrale. Pentru angajatul care a semnat aceste sesizări, conducerea Universității a decis să înființeze o comisie de cercetare disciplinară.

Citește mai mult pe G4Media.ro.

EXCLUSIV SONDAJ Peste 40% dintre români vor școală cu masă inclusă. Doar 6% spun că sunt de acord cu testarea elevilor acasă, 42% vor ca școala să rămână deschisă în orice condiții

Sursa Foto: Turnul Sfatului


6 comentarii
  1. Pentru ca Edupedu este inregimentat politic va publica doar comentariile favorabile puterii. Afirmatia este deja verificata.

  2. Spre informare:
    Universitatea e condusa de rector. Directorul general conduce serviciul Administrativ si nu are tangenta cu activitatea didactica.

  3. Nu vă plac constatările adevarate? Am subliniat faptul că situația nu este,din păcate, singulară! Sunt,nu puține venituri total necuvenite(,,nesimțite”),investiții inoportune……!!! Pe când o finanțare adevărată/realistă FUNCTIE DE PERFORMANȚĂ(per instituție și salariat,în speță, prioritar,dascăl)?? ?

  4. Situația nu e singulară! Vă plangeți de resurse financiare insuficiente! Dar,cum le chestionați pe cele existente…mâc!!! Salariile nesimțite ale,,unora”,investtii inoportune…!!! Când veți realiza că se impune urgent FINANȚAREA FUNCȚIE DE ADEVĂRATELE PERFORMANȚE(per instituție și salariat)???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

ULTIMA ORĂ Peste 16 mii de copii și 5.400 de profesori și angajați din învățământ, infectați cu SARS-CoV-2, anunță Ministerul Educației / Aproximativ 15% dintre elevii din România învață online

Peste 16 mii de copii și peste 5.400 de profesori și angajați din învățământ erau infectați cu SARS-CoV-2 miercuri, 13 octombrie, în întreg sistemul de învățământ, potrivit datelor comunicate de…
Vezi articolul