Edupedu.ro – în topul celor mai vizitate site-uri din România, în ziua anunțării rezultatelor la Evaluarea Națională 2024

462 de vizualizări
Foto © Lincoln Beddoe | Dreamstime.com
Ziua în care au fost anunțate rezultatele preliminare la Evaluarea Națională 2024 a plasat Edupedu.ro în rândul celor mai vizitate site-uri din România, atât în rândul celor de știri și analize, cât și în clasamentul general al Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI), instrumentul de măsurare a audiențelor online al Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT). Site-ul a înregistrat peste 620.000 de clienți unici și peste 1,6 milioane de afișări în cursul zilei de 3 mai.

Mai precis, miercuri, Edupedu.ro a înregistrat:

  • 622.683 clienți unici
  • 892.355 vizite
  • 1.621.228 afișări

Aceste valori plasează Edupedu.ro, pentru data menționată, pe al doilea loc în clasamentul site-urilor din categoria Știri și analize (primul loc – digi24.ro) după toate cele trei criterii – clienți unici, vizite, afișări.

În clasamentul general SATI, ce cuprinde cele mai importante site-uri din România, indiferent de profil, inclusiv site-uri de presă incluse într-o altă categorie (Știri generale), Edupedu.ro a ocupat miercuri, 3 iulie, locul 6 după criteriul clienților unici. Astfel, site-ul s-a situat înaintea celor mai multe site-uri românești de știri și analize sau de știri generale, fiind depășit, în contextul interesului major produs de ultimul meci al României la Euro 2024, doar de două site-uri sportive, (digisport.ro și sport.ro), de digi24.ro, știrileprotv.ro și libertatea.ro.

Foto © Lincoln Beddoe | Dreamstime.com  / Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil / Campania Back to school oferă posibilitatea oricărei școli, profesor sau elev să descarce imagini de calitate cu 50% discount.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Oana Moraru, profesoară și fondator de școală: Nu puneți în mâna copiilor grupuri de Whatsapp, până la clasa a VI-a. Sunt și de la clasa a II-a și este cea mai mare toxicitate. Când am văzut că se întâmplă și la mine la școală, am dat părinților mesajul: sub nicio formă la această școală!

„Nu pe grupuri de Whatsapp până la clasa a VI-a, la 12 ani. Sunt și de la clasa a II-a și este cea mai mare toxicitate”, spune profesoara Oana Moraru,…
Vezi articolul