Evaluarea Națională 2020: Baremele pentru testele de antrenament din setul 5 au fost publicate

36.037 de vizualizări
Foto: Pixabay.com
Baremele pentru testele de antrenament din a patra săptămână pentru pregătirea susținerii Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, au fost publicate de Centrul Național pentru Politici și Evaluare în Educație.

„Elevii de clasa a VIII-a pot rezolva teste de antrenament, limba și literatura română și matematică, prin alcătuirea unor seturi cu teste din cele două probe de examen”, potrivit site-ului instituției.

”Recomandăm rezolvarea testelor în zile diferite, în condiții apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fără consultarea unor surse), iar după publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluări”, potrivit autorilor.

EN_VIII_Limba_romana_2020_Bar_21.pdf

EN_VIII_Limba_romana_2020_Bar_22.pdf

EN_VIII_Limba_romana_2020_Bar_23.pdf

EN_VIII_Limba_romana_2020_Bar_24.pdf

EN_VIII_Limba_romana_2020_Bar_25.pdf


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You May Also Like

Din peste 182.000 de elevi care sunt astăzi clasa a VIII-a, 87.000 vor avea locuri la admitere în licee teoretice și economice. Restul vor ajunge în învățământul profesional – proiect

În clasa a VIII-a sunt înscriși în acest an circa 182.000 de elevi, potrivit centralizării făcute de ministerul Educației anul trecut pentru elevii de clasa a VII-a. Majoritatea absolvenților de…
Vezi articolul