Festival dedicat automobilului și industriei auto, organizat la Politehnica București în luna mai

972 de vizualizări
Foto: UPB
Universitatea Politehnica din București va organiza, în perioada 20-22 mai, prima ediție a unui “festival auto”, Poliautofest. Evenimentul “dedicat automobilului și industriei auto” va fi organizat prin Facultatea de Transporturi în Campusul UPB, potrivit unui comunicat de presă.

Festivalul se adresează publicului larg, profesioniştilor, studenţilor, elevilor, viitorilor ingineri. La eveniment sunt așteptați producători, importatori și distribuitori, furnizori și producători de componente și echipamente, precum și reprezentanți ai instituțiilor și autorităților de reglementare și din educație.

Potrivit comunicatului, în cadrul evenimentului vor avea loc patru conferinţe şi dezbateri pe teme de interes major – Green Vehicles şi Ecologie, Autonomie şi siguranţă, Tehnologiile viitorului, Soluţii de mobilitate şi transport.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Universitatea “Babeș-Bolyai” reia, în toamnă, cursurile cu prezența fizică pentru studenții vaccinați, care au trecut prin boală sau care se testează regulat. Ceilalți participă online

Studenții Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca vor putea participa fizic la cursuri din octombrie, când va începe noul an universitar, dar numai în anumite condiții. Anume, dacă sunt vaccinați împotriva…
Vezi articolul