Festivalul educațional PoliFest are loc în perioada 7-9 aprilie. Peste 100 de companii și antreprenori vor fi prezenți la eveniment

739 de vizualizări
Universitatea Politehnica Bucuresti / Foto: Facebook Universitatea Politehnica din Bucuresti
În perioada 7-9 aprilie 2022 Universitatea Politehnica din București găzduiește cea de-a 11-a ediție a PoliFest: cel mai mare festival educațional din 2022. PoliFest este un eveniment în care studenții și elevii pot explora oportunități de carieră și de studiu, pot lua parte la workshop-uri, conferințe sau discuții cu personalități din domeniul antreprenorial. Festivalul cuprinde și tombole cu premii zilnice.

Pe parcursul celor 3 zile ale PoliFest 2022, cele peste 100 de companii și antreprenori vor oferi miilor de participanți la eveniment peste 30 de conferințe științifice, workshop-uri, expoziții de echipamente și noi tehnologii, prezentări de oferte educaționale ale facultăților, dar și de oportunități de angajare.

Totodată, facultățile din cadrul UPB vor participa, cu standuri proprii, la Ziua porților deschise, care va include vizite în laboratoarele și amfiteatrele universității, prezentări ale perspectivelor de carieră, precum și posibilitatea ca elevii de liceu să participe la cursuri demonstrative și sesiuni de socializare în cadrul secțiunii Student pentru o zi.

Potrivit organizatorilor, la ediția din acest an a PoliFest vor fi prezenți peste 10.000 de studenți și liceeni care se vor putea informa în detaliu atât din perspectiva educațională, cât și din cea care vizează posibile cariere de succes pe care cele peste 100 de companii de top le vor prezenta la standurile special amenajate. Față de anii trecuți, în ediția de acest an a evenimentului va participa un număr dublu de companii interesate să le arate tinerilor ingineri oportunitățile pe care le au în următorii ani.

Standurile pentru companii vor fi amplasate în Clădirea Rectoratului, alături de standurile de prezentare a facultăților.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Discuții despre plângeri penale între primarul Constanței și o elevă de liceu, pe subiectul burselor de merit. Vergil Chițac: „Domnișoară, să nu vă alegeți dumneavoastră cu plângere pentru că faceți presiuni înaintea votului”

Asociația Elevilor din Constanța a acuzat, luni, că primarul Vergil Chițac vrea să taie bursele de merit ale elevilor în ședința consiliului local din 15 decembrie, potrivit unui comunicat de…
Vezi articolul

O învățătoare este acuzată că a agresat un copil de 7 ani, în timpul orelor. Legiștii confirmă că elevul avea urme de zgârieturi și lovituri pe corp, dar Inspectoratul școlar Suceava contrazice certificatul medico-legal și spune că nu se confirmă că a fost lovit copilul

Mama unui copil de șapte ani din Câmpulung Moldovenesc o acuză pe o învățătoare că i-a agresat băiatul fizic și verbal, scrie Euronews.ro. Mama a mers la IML și a…
Vezi articolul