FOTO Zece castele și cetăți din România pe care le poți vizita într-o săptămână, cu plecare din București / Hartă, traseu pe zile, informații inedite și sfaturi de călătorie

1.254 de vizualizări
Foto: colaj G4Media.ro
Șapte zile, aproape 1.200 de kilometri parcurși în circa 18 ore de condus în total prin zone cu peisaje deosebite, popasuri în orașe cu istorie bogată, unde pot fi vizitate cel puțin zece castele și cetăți, majoritatea din perioada medievală – Astfel poate arăta o săptămână de concediu în România.

G4Media.ro/ENTR a realizat un astfel de traseu cu plecare din București, detaliat pe zile, cu informații inedite despre monumentele care pot fi vizitate și cu câteva sfaturi pentru o călătorie fără stres.

Ziua 1: București – Curtea de Argeș – Hațeg

Drumul de la București la Curtea de Argeș are în total 155 de kilometri și poate fi străbătut în maximum două ore. Drumul este foarte lejer: se merge pe Autostradă până la Pitești și apoi pe DN 7C, pe la Bascov.

Este o destinație interesantă datorită numărului mare de obiective turistice care pot fi vizitate acolo: Curtea Domnească, Mănăstirea Curtea de Argeș, Fântâna lui Manole.

Citește articolul integral pe G4Media.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like