Grădinița digitală – Soluțiile profesorilor British Council pentru lucrul online cu preșcolarii

Foto: Pexels.com

I-am întrebat pe profesorii British Council care lucrează cu preșcolari ce le-ar recomanda profesorilor care doresc să predea online copiilor de această vârstă.

Pe lângă sfaturile menționate în articolul anterior, au făcut și sugestiile de mai jos:

În articolul următor ne vom concentra pe jocurile și tipurile de activități pe care profesorii de la British Council le folosesc în clasă cu grupele de preșcolari.

Autor: Andreea Iorga – Senior Teacher Early Years & Primary în cadrul British Council

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale. De peste 80 de ani, oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile prin activitatea sa în domeniul educației, al limbii engleze și al artei.

De la predarea inovativă a limbii engleze pentru a modela noi generații și a susține valori umane universale, la programe care susțin formarea profesorilor în toate mediile, încrederea în puterea educației de a ne conecta și a crea oportunități și înțelegere sunt la baza activității British Council în lume și în România, iar acum sunt mai importante ca niciodată. 

În această perioadă, rețeaua globală British Council a convenit asupra unui obiectiv major: facilitarea accesului la diverse materiale și resurse culturale și educaționale, atât în sprijinul celor care doresc să învețe limba engleză și să acceseze noi oportunități, cât și al profesorilor și specialiștilor din sectorul educațional.

Photo by Gustavo Fring from Pexels

Citește și:

 

 

Exit mobile version