Resurse gratuite pentru profesorii de toate specializările, puse la dispoziție de British Council

11.144 de vizualizări
FOTO: British Council
British Council România a trimis Edupedu.ro un set de resurse gratuite pentru profesorii de toate specializările, ca să îi ajute pe aceștia fie să-și dezvolte capacitatea de a relaționa online cu elevii, fie să aibă la îndemână instrumentele potrivite pentru această perioadă în care școlile sunt închise și resursele online de calitate sunt de folos.

„Ne menținem angajamentul de a sprijini toți partenerii noștri din educație din România pentru a susține îmbunătățirea constantă a predării și a învățării, și, în special acum, pentru a asigura continuarea educației în criză, cu acces la resurse și expertiză globale”, scrie Nigel Bellingham, directorul British Council în scrisoarea trimisă Edupedu.ro.

Iată resursele puse la dispoziție:

”Păstrarea elevilor în siguranță online

Siguranța elevilor este prioritatea fiecărui educator. Cum elevii petrec mai mult timp
online decât oricând înainte, acest modul de e-learning disponibil pe TeachingEnglish
este conceput pentru a ajuta profesorii să dezvolte abilitățile necesare pentru a susține
siguranța copiilor și adolescenților în mediul online.

Teaching for Success: dezvoltare profesională pentru profesori

Seria noastră de cursuri online gratuite ajută profesorii să dezvolte abilitățile și practicile de care au nevoie pentru dezvoltarea lor profesională continuă, prin sesiuni interactive și intensive cu formatori experimentați.

Deși ele sunt la bază concepute pentru profesorii de limba engleză, aceste cursuri pot sprijini dezvoltarea profesională continuă pentru profesorii de toate disciplinele.

Cursurile se bazează pe expertiza British Council în formarea și dezvoltarea profesorilor în întreaga lume și pot fi utile pentru profesorii care lucrează cu orice grupe de vârstă, de la clase primare la liceu.

Seria cuprinde trei cursuri – Learning and Learners, Lessons and Teaching, The Classroom and the world – cu accent pe diverse practici profesionale incluse în cadrul de dezvoltare profesională continuă pentru profesori. Alte resurse sunt disponibile pe platforma noastră TeachingEnglish.

Seminarii: Teaching Online

Prin intermediul platformei TeachingEnglish, British Council oferă și o serie de seminarii online gratuite pentru a ajuta profesorii să depășească posibilele provocări legate de predarea online. Webinarul “Sprijinirea și mentoratul profesorilor de la distanță” are loc pe 9 aprilie, iar aici puteți urmări înregistrarea seminarului care a avut loc pe 3 aprilie despre „Instrumentele tehnice și rolul tutorelui”.

Resurse trans-curriculare

Platforma noastră de resurse pentru școli și profesori oferă soluții trans-curriculare
adaptabile mediului online, care pot oferi elevilor o deschidere spre alte culturi și pot
încuraja colaborarea.”

FOTO: Nigel Bellingham/British Council

Citește și:

BOOKMARK Toate resursele de învățare online și predare digitală, publicate până acum de Edupedu.ro, la un loc / Aplicații, platforme online, soluții software, teleșcoală, webinarii, tutoriale, programe de consiliere
Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI:RO76BTRLRONCRT0471641001

CONT EURO:RO26BTRLEURCRT0471641001

Deschis la BANCA TRANSILVANIA
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii
  1. Multumiri pentru anuntul webinarului ,,Sprijinirea si mentoratul profesorilor la distanta” organizat de British Council

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

VIDEO Piesă Hip-Hop făcută de liceeni din Târgu Frumos cu refren de Ecaterina Andronescu și pe statistica Edupedu.ro: “Orice evaluare evaluează subiecte din evaluarea respectivă”

Videoclip “amar” al liceenilor din Târgu Frumos și al profesorului Dan Chicoș, “pe versuri” de Ecaterina Andronescu și bazat pe statistica prezentată de Edupedu.ro cu privire la generația 2007-2019 ajunsă…
Vezi articolul

Proiect în campania electorală: Peste 6.300 de euro indemnizaţie pentru profesorii care se pensionează şi au 30 de ani vechime, câte două salarii minime pe an pentru ceilalţi, plus cursuri gratuite

Avalanşă de promisiuni pentru profesorii din sistemul public de învăţământ, într-un proiect semnat de mai mulţi senatori şi deputaţi PSD şi neafiliaţi, publicat în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale…
Vezi articolul

„Vă rog să nu ne dați vinerea teme. Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, este cererea unui elev de 10 ani către învățătoarea sa, care a și aprobat-o: „Întotdeauna i-am încurajat să se exprime liber”

Un elev care nu vrea teme de weekend a făcut o cerere către învățătoarea sa. Are 10 ani și a motivat solicitarea astfel: „acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”.…
Vezi articolul